Onze toekomst
Image default
Auto

Kies nu voor een voordelige bedrijfsauto via lease

Een bedrijfsauto is vaak een grote kostenpost als je die moet gaan aanschaffen. Je moet er kapitaal voor investeren en als je dat niet beschikbaar hebt, dan zit er niets anders op dan een dure persoonlijke lening af te sluiten. Voor zo’n lening betaal je vaak een toren hoge rente en dat is dan een flinke aanslag op het budget van je bedrijf. Er is ook een andere mogelijkheid, die zeker voor zzp’ers zeer aantrekkelijk is. Je kunt kiezen voor auto leasen zzp. Dit houdt in dat je de auto in feite huurt in plaats van koopt, maar dan voor een langere termijn. Steeds meer zelfstandigen zien hier de voordelen van in en kiezen daarom voor deze optie.

Geen zorgen om een hoge lening voor de bedrijfsauto

Als je een Mercedes Vito wilt gaan leasen dan hoef je dus geen hoge lening af te sluiten. Daar betaal je dan ook geen rente voor. Bij Mercedes Vito lease betaal je per maand een vast bedrag. Maar bij dit bedrag zijn alle kosten behalve de brandstof inbegrepen. Je betaalt dus geen allrisk verzekering voor je bedrijfsauto, geen wegenbelasting en geen rekeningen van de garage als de auto voor onderhoud of reparatie moet worden aangeboden. Als je een aanrijding hebt wordt de auto gerepareerd en de kosten vallen onder de verzekering. Alleen boetes, parkeergelden en tolgelden moet je wel zelf betalen. Maar als je je aan de regels houdt in het verkeer kun je natuurlijk voorkomen dat je een bekeuring krijgt.

Leasen van bedrijfsauto’s wordt snel populair

Het leasen van bedrijfsauto’s is in de afgelopen jaren snel populair geworden. Steeds meer bedrijven, groot en klein, kiezen ervoor om hun wagenpark niet meer in eigendom te hebben maar te leasen. Dit scheelt aanzienlijk in onverwachte kosten. Dit maakt de administratie een stuk overzichtelijker en het is ook gemakkelijker om een kostenbegroting voor de langere termijn te maken. Dit zijn grote voordelen waar ondernemers graag van profiteren.

Voor meer info : Kies nu voor een voordelige bedrijfsauto via lease