Onze toekomst
Image default
Auto

Theorie auto

Zie jij ook als een berg op tegen je autotheorie? Dan geloof je vast niet dat je die in één dag kunt halen! Nee, dat is echt geen grap. Bij 123-theorie helpen wij elke dag grote groepen mensen aan hun theorierijbewijs. We hebben daarvoor een beproefde methode, waarmee onze trainers jou moeiteloos over de streep trekken. Misschien heb je faalangst of dyslexie. Ook dat is geen enkel probleem, want onze training voor het halen van je autotheorie in 1 dag is hier helemaal op afgestemd. Zelfs als je moeite hebt met de NL taal, kun je bij onze trainers terecht. Zij zorgen ervoor dat je alle borden en regels begrijpt, zodat ook jij zelfverzekerd naar het CBR-examen gaat.

Elke dag opnieuw verzorgt 123-theorie haar trainingen door het hele land. In alle grote steden kun je bij ons terecht. Zo hoef je voor ons ook niet ver te zoeken als je in de hoofdstad woont. Je schrijft je immers gewoon in voor onze theoriecursus Amsterdam. De dag wordt zorgvuldig door ons verzorgd. Je begint vroeg in de ochtend met de complete groep. Zelf boeken meenemen is niet nodig. Ook als je van tevoren nog niets hebt geleerd, ben je bij deze training gewoon aan het juiste adres. De dag die je bij ons volgt is helemaal allround. Je krijgt allerlei tips en trucs aangeleerd en we gebruiken ook gezellig met z’n allen de lunch.

Wordt het tijd om naar het CBR toe te gaan, dan verzorgen wij het vervoer er naartoe. Dus ook daarvoor hoef jij zelf niets te regelen. Je examenplek is al gereserveerd, want dat doen wij voor jou zodra jij je voor onze training inschrijft. Het inschrijven zelf is heel eenvoudig. Op onze website kies je gewoon de juiste button. Je klikt erop en vult je gegevens in. De rest wijst zich vanzelf en wij verwelkomen je graag op de cursusdag. Wacht dus niet langer en reserveer snel!

 

Voor meer info : Theorie auto