Onze toekomst
Image default
Auto

Wat maakt het leasen zo aantrekkelijk voor zelfstandigen?

Leasen is een zeer aantrekkelijke manier om je bedrijfsauto te financieren. Het grootste voordeel van zakelijk leasen zzp is dat je niet vooraf hoeft te investeren. Dit is voor veel zelfstandigen een probleem omdat een dergelijk groot bedrag vaak niet beschikbaar is. Je kunt een bank om een lening vragen maar dit wordt niet altijd toegestaan omdat de bank natuurlijk wel zeker wil weten dat je de lening ook kunt aflossen. Als je al bedrijfskapitaal hebt geleend voor andere zaken dan kan er vaak geen lening meer bij voor een bedrijfsauto.

Daarom kun je beter kiezen voor een leaseauto Als je geen bedrijfsauto kunt aanschaffen vanwege de kosten dan kun je beter kiezen voor een lease auto. Dit is vaak een betere optie dan bij voorbeeld op de tweedehands markt kijken. Daar vind je vaak auto’s waar al veel kilometers mee zijn gereden. En wil je met een auto die er niet meer tiptop uitziet bij je klanten aankomen? Dat is niet echt een goede reclame. Dan kun je veel beter kiezen voor Dacia Dokker lease. Dan kom je voorrijden in een prachtige nieuwe bedrijfsauto die bovendien van alle gemakken voorzien is.

Je bedrijf zal het goed doen met een mooie leaseauto Goede reclame is enorm belangrijk. Daarom is het verstandig om goed na te denken over je bedrijfsauto. Kies voor een lease constructie en je kunt in een mooie nieuwe auto naar je klanten. Ook onderweg word je gezien en dat is alleen maar gratis reclame waar jij en je bedrijf van kunnen profiteren. Je kunt je bedrijfsauto namelijk laten voorzien van belettering met de naam van je bedrijf en bij voorbeeld je mailadres of je telefoonnummer. Zo kunnen mensen die je zien rijden en mogelijk zaken willen doen je meteen benaderen.

Voor meer info : Wat maakt het leasen zo aantrekkelijk voor zelfstandigen?