Onze toekomst
Image default
Groothandel

Een vlotte import van een nieuwe wagen

Zoekt u een oplossing om een wagen te kopen in het buitenland? Hebt u een auto op het oog die u graag zou willen kopen vanuit Duitsland, of vanuit een ander EU-land? Maakt u zich zorgen dat uw auto-import in België niet vlot zou verlopen? Dan moet u maar eens langsgaan bij Trex Cars. Zij zijn dé specialist als het gaat om het importeren van wagens. Ze regelen alles voor u van a tot z. Van u helpen met het uitkiezen van een geschikte wagen tot het transport, de keuring en alle wettelijke verplichtingen.

Deze experts helpen u met kiezen, transporteren en al de rest

Als u zich nog afvraagt welke wagen u best koopt, geven de kenners van dit bedrijf graag advies aan u. Ze hebben heel wat kennis van Porsche, Ford, Renault, Skoda en Mini Cooper. Verder zijn ze specialist in Audi, BMW, Mercedes en Volkswagen. Bij hen kan u niet misgaan: als u een auto wilt kopen vanuit Duitsland én een vlotte import in België wilt, zoekt u niet verder! De kwalitatieve merken waar ze kennis van hebben, de goede service en ook de dienst na verkoop maakt van hen de beste importeurs van België, zoveel kunnen we u zeker vertellen.

Deze specialisten weten van aanpakken

Met de ervaring en de expertise die deze kenners voor de dag kunnen leggen, kan u op beide oren slapen: hier loopt het niet mis! Ga dus eens langs of aarzel niet langer en contacteer hen. U zal meteen merken dat ze bij Trex Cars weten waar ze het over hebben wat betreft een auto kopen vanuit Duitsland en de import ervan in België. Ze kunnen vast niet wachten om voor u in de bres te springen en u de auto van uw dromen te bezorgen! Hier leest u alles over de service die ze aanbieden: https://www.trexcars.be/auto-kopen-vanuit-duitsland/.