Onze toekomst
Image default
Groothandel

Een diepvriesgroothandel uit West-Vlaanderen om u tegen te zeggen

Indien u op zoek bent naar een leverancier waarbij u gemakkelijk online bestellingen kan plaatsen voor zowel food- als non-food-artikelen, en deze vervolgens vliegensvlug geleverd krijgt, of ophaalklaar kunnen worden gemaakt, dan moet u zeker verder lezen. Bij diepvriesgroothandel Biervliet Freez Center in Diksmuide, West-Vlaanderen eindigt in dat geval namelijk uw zoektocht. Hier kan u horecabenodigdheden vinden van divers pluimage, van verschillende soorten vleeswaren en frieten tot groenten en fruit en zelfs schaaldieren. Maar ook zaken als onderhoudsproducten en verpakkingsmateriaal zijn stuk voor stuk te krijgen bij deze topexpert. En niet alleen als uw zaak zelf ook gelegen is aan de Belgische kust, want ook de rest van West-Vlaanderen en de regio van Gent en Meetjesland behoort tot hun werkterrein.

Klantvriendelijkheid troef

Dus werkt u in de horeca of catering, of bent u bijvoorbeeld slager, dan klinkt een plek waar u al bovengenoemde zaken en meer in grote volumes kan bestellen wel als muziek in de oren, niet? Maar het wordt nog mooier: deze diepvriesgroothandel uit West-Vlaanderen doet er alles aan om zo klantvriendelijk mogelijk te zijn. Zo worden er iedere maand opnieuw middels promoacties verschillende producten in de bloemetjes gezet. Daarnaast hoeft u bij Biervliet Freez Center nooit lang te wachten op uw bestellingen, meestal kan er binnen één dag, of soms nog op de dag zelf als u voor 5 uur ’s ochtends besteld, geleverd worden.  

Sla uw slag in het ruime aanbod

Biervliet Freez Center kan u diens producten consequent aan scherpe prijzen aanbieden. Waarom? Omdat zij als lid van de aankoopgroepering AZ Food Horecagrossiers van een extra sterke onderhandelingspositie kunnen uitgaan. Deze diepvriesgroothandel uit Diksmuide, West-Vlaanderen gaat op elk vlak voor het vuur voor diens klanten. Bent u dus een slager, cateraar of restauranthouder uit West-Vlaanderen, het Gentse of Meetjesland, breng dan zeker eens een bezoekje aan de website van Biervliet Freez Center.