Onze toekomst
Image default
Groothandel

Voldoe aan de nieuwe EU-wetgeving door plasticvrije disposables online te kopen

Voldoet uw horecaonderneming al aan de nieuwe EU-wetgeving omtrent plastic, die sinds 1 juli 2021 van kracht is? Met deze wetgeving is het gebruik van single-use plastics, zoals borden, bestek en rietjes, niet langer toegestaan. Gelukkig zijn er voldoende verpakkingsmogelijkheden die zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen, zoals palmblad, bamboe en suikerriet. Door het gebruik van plasticvrije materialen wordt de plastic soep in onze oceanen tegengegaan. Bovendien wordt er tijdens het productieproces van eerdergenoemde materialen minder CO2 uitgestoten dan het geval is bij plastic. De Disposable Shop is dé plek waar u deze milieuvriendelijke disposables eenvoudig online kunt kopen!

Hoogwaardige disposables moeten aan een aantal eisen voldoen

Wanneer u disposables online gaat kopen, wilt u natuurlijk wel dat deze van hoogwaardige kwaliteit zijn. U kunt daarom letten op een aantal zaken. Is het wegwerpartikel bestand tegen olie en vet en gaat het niet lekken wanneer de gasten van uw horecagelegenheid hun bestelling mee naar huis nemen? Is de disposable daarnaast geschikt voor gebruik in de oven of magnetron? Bij De Disposable Shop kunt u er zeker van zijn dat uw disposables van topkwaliteit zijn. De eigenaars van het bedrijf zijn namelijk al actief in de horeca sinds 1996 en weten precies waar een disposable voor evenementen en horeca- en cateringbedrijven aan moet voldoen. In het veelzijdige aanbod vindt u disposables in alle soorten en maten – van duurzame koffie- en theebekers tot aan hamburgerboxen en cateringdozen.

Neem contact op met deze specialist voor persoonlijk advies

Als u niet zeker bent van welke disposables u het best online kunt kopen voor uw horecagelegenheid, dan kunt u altijd contact opnemen met de vriendelijke medewerkers van De Disposable Shop. Zij vertellen u graag meer over het aanbod, de milieuvriendelijke materialen en kunnen u persoonlijk adviseren. Zij zijn op verschillende manieren bereikbaar: via chat, e-mail, telefoon en het contactformulier op de website.