Onze toekomst
Image default
Aanbiedingen

Zo verveel je je nooit meer op reis

Reizen kan heel erg leuk zijn, maar op sommige momenten is het ook heel erg vermoeiend of zelfs saai. Reizen hoort juist spannend en leuk te zijn, maar de realiteit is dat het dat niet altijd is, helaas maar waar. Gelukkig hebben wij mensen een vrije wil, dus kunnen wij het heft in eigen handen nemen. Verveel je je op reis? Dan zijn er heel veel dingen die jij kan doen om er voor te zorgen dat de verveling niet toe zal gaan slaan. Het maakt niet uit met wat voor vervoersmiddel jij reist, je vervelen is nooit leuk. Daarom heb ik in dit artikel een aantal tips verzameld die jou zullen helpen om de verveling tegen te gaan.

 

Het eerste wat je kan doen om de verveling tegen te gaan, is naar muziek luisteren. Lekkere meezingers, rustige muziek of juist vrolijke en harde muziek; wat jij wil. Het luisteren naar muziek zorgt gegarandeerd voor een goede sfeer in de auto. Een goed alternatief voor het luisteren naar muziek, is het luisteren naar een luisterboek. Tegenwoordig heb je de luisterbieb, daarop kan je in de zomervakantie gratis naar allerlei ingesproken boeken luisteren. Ook kan je CD’s met verhalen erop kopen.

Ten tweede kan je roddelnieuws gaan lezen op je telefoon, je kan immers heel goedkoop internetten binnen de EU. Het lezen van gossip online is super leuk, omdat je leehnavasor zo leert wat er gaande is in het land waar je naartoe gaat. Zo heb je altijd onderwerpen voor small talk en bovendien steek je dan ook nog iets van de taal van het bestemmingsland op. Iets anders dat de verveling kan stoppen, is lekker eten tijdens de reis. Reizen met honger is nooit leuk, en eten geeft je ook nog eens een bezigheid als je bijvoorbeeld lang in het vliegtuig of in de trein moet zitten. Als je samen reist kan je tijdens of na het eten ook nog spelletjes doen, bijvoorbeeld black stories. Die raadsels moet je met zijn allen moet oplossen; teamwork is vereist!

Voor meer info : Zo verveel je je nooit meer op reis