Onze toekomst
Image default
Cadeau

TRAINING SPEEDCUBING – WAT IS HET GEBRUIK


Inhoud:
Speedcubing-school
Wat ontwikkelt een Rubiks kubus bij kinderen
De voordelen van een Rubiks kubus voor een kind
Cursussen voor speedcubing
De Rubik’s Cube is de bekendste puzzel van de vorige eeuw. Elke tweede tiener in ons land had zo’n speeltje. Tegenwoordig keert het terug naar zijn vroegere populariteit, wedstrijden worden over de hele wereld gehouden voor zijn montage voor snelheid. Veel ouders denken na over cursussen die kinderen speedcubing leren. Laten we praten over wat het is en wat het nut is van dergelijke klassen.

SPEEDCUBING SCHOOL
De Rubik’s Cube is uitgevonden en ontworpen door de architect en beeldhouwer Erno Rubik in 1970. Het is een van de meest populaire speelgoed van de twintigste eeuw geworden. In eerste instantie zagen ouders en leraren de Rubiks kubus als een eenvoudig stuk speelgoed om kinderen af ​​te leiden van hun studie. Later veroverde deze puzzel de hoofden van miljoenen mensen over de hele wereld. Tegenwoordig is Rubiks kubusassemblage de meest populaire soort intellectuele sport. Er is zelfs een internationale vereniging die regelmatig wedstrijden houdt en een eigen ranglijst van prestaties van atleten bijhoudt.

Veel ouders, die de verbazingwekkende resultaten van het oplossen van deze puzzel bekijken, denken erover na om hun kinderen te leren hoe ze de Rubiks kubus moeten oplossen. In het tijdperk van geavanceerde technologie kun je deze vaardigheid natuurlijk alleen onder de knie krijgen. Maar lessen via internet kunnen zich snel vervelen bij het kind, en als hij de motivatie heeft verloren, zal hij stoppen met trainen. Om deze reden is de beste optie om speciale cursussen bij te wonen die speedcubing leren (speedcubing, van de Engelse snelheidssnelheid en kubuskubus) om de Rubiks kubus snel op te lossen. Een dergelijke training stelt je niet alleen in staat om geleidelijk de verschillende tactieken voor het oplossen van de puzzel onder de knie te krijgen, maar ook om veel nuttige vaardigheden te ontwikkelen.

 

WAT ONTWIKKELT DE RUBIKA CUBE BIJ KINDEREN
Rubik’s Cube is een uniek puzzelspel. Naast het feit dat het in elkaar zetten een vrij interessante en opwindende activiteit is, ontwikkelt het veel nuttige vaardigheden en kwaliteiten waarmee een kind elke taak aankan:

Fijne motoriek

Om een ​​puzzel in elkaar te zetten, moet je een groot aantal mechanische handelingen uitvoeren. Door de rijen op en neer, naar rechts en naar links te bewegen, wordt geleidelijk snelheid opgebouwd. De bewegingen worden geverifieerd, nauwkeurig en tot automatisme gebracht. Zo ontwikkelt zich niet alleen de beweeglijkheid van de vingers, maar ook het algemene vermogen om ze te besturen. Dit zal het kind in de toekomst helpen om gemakkelijker om te gaan met klein en nauwkeurig werk.

Concentratie

Het oplossen van zo’n complexe puzzel vereist uiterste zorg en doorzettingsvermogen. Tijdens zo’n activiteit merkt de baby zelf niet hoe hij het vermogen verwerft om zich te concentreren op het oplossen van een specifiek probleem. Dit heeft een positief effect op het leren op school, omdat concentratie daar ook erg belangrijk is, zowel bij het maken van opdrachten als op het onderwerp van de les.

Geheugen

Een goed geheugen in het moderne leven is eenvoudigweg noodzakelijk, want hoe beter het is, hoe gemakkelijker het is om te studeren of te werken. Het is belangrijk om het geheugen van kinds af aan te ontwikkelen, en de Rubiks kubus kan deze taak prima aan. Om een ​​puzzel op te lossen, moet een kind veel verschillende manieren onthouden, onthoud een groot aantal combinaties. Zo worden alle soorten geheugen merkbaar verbeterd, waardoor het gemakkelijker wordt om op school te studeren.

Snelheid reactie

Als de studenten aan het begin van de lessen gewoon een oplossing voor de puzzel willen vinden, dan streven ze ernaar om deze zo snel mogelijk in elkaar te zetten. Geleidelijk aan wordt de tijd tussen het beslissen welke randen moeten worden gedraaid en de actie zelf verminderd. Na voltooiing van de training wordt een bijna onmiddellijke reactiesnelheid ontwikkeld.

Strategisch denken

Er zijn veel verschillende manieren om de Rubiks kubus op te lossen. Het kind leert verschillende technieken te gebruiken en kiest, afhankelijk van de situatie, de beste. Dit vormt zijn strategisch denken: het vermogen om vele stappen vooruit te bouwen, de situatie onmiddellijk te beoordelen, de gemakkelijkste manier te kiezen om het probleem in de kortst mogelijke tijd op te lossen.

 

rubik’s cube kopen

 

https://breinbrekers.be/