Onze toekomst
Image default
Cadeau

Met een asdiamant bent u zeker dat u uw geliefde bij heeft, waar u ook gaat

Als u kiest om bij Soul Gem in Antwerpen aan te kloppen om as te verwerken van een dierbare, dan maakt u een goede keuze. Zij hebben namelijk de kennis en expertise over het vervaardigen van as in een asdiamant. U kan vervolgens kiezen om deze asdiamant te plaatsen op een juweel naar keuze. Zo heeft u uw geliefde bij zich, waar u ook heengaat. U kiest natuurlijk zelf op welke manier u de as laat verwerken, in de vorm van een diamant, edelsteen of in de vorm van een object. Wij hebben verschillende manieren om uw dierbare dus te herdenken en daarvoor kan u bij ons aankloppen. Wenst u graag meer informatie? Lees dan vooral verder.

Maak de herinnering tastbaar en houdt hem levendig

Wij hebben verschillende manieren om de as te verwerken van uw dierbare te verwerken. Namelijk in de vorm van een diamant of edelsteen. As tot een diamant maken, is mogelijk door te persen. Zij zijn hierin gespecialiseerd en leggen u graag uit hoe zij verder te werk gaan. Als de as verwerkt zit in een asdiamant, kunt u ervoor kiezen om deze te plaatsen aan een halsketting of op een ring. U kiest dit alles natuurlijk zelf. Maak de herinnering van een overledene tasbaar en levendig. Zij begrijpen uiteraard hoe u zich voelt en willen graag met u iets ontwerpen dat het verdriet een beetje wegneemt. Met een asdiamant aan een ketting of ring voelt u zich meer gesteund en alsof de persoon dichter bij u is. Ga bijvoorbeeld voor een ring, want dit prachtige sieraad staat voor liefde en eeuwigheid.

Neem uw geliefde overal met u mee

Wilt u graag uw geliefde overal mee naartoe nemen? Dat kan Soul Gem voor u mogelijk maken. De as van uw dierbare zullen zij verwerken tot een asdiamant. Raadpleeg vandaag nog hun contactgegevens en vraag om meer informatie bij hen. Zij zullen u hierin zeker begrijpen en u verder willen helpen.

https://soulgem.be/as-overledene-verwerken/