Onze toekomst
Image default
Onderwijs

Afwisselend werk op projectbasis

Heb jij altijd al afwisselend werk willen hebben dat geen dag hetzelfde is? Dan is de opleiding Projectmedewerker echt iets voor jou. Na twaalf maanden kun je met de diploma’s Administratief Medewerker én Projectmedewerker aan de slag in iedere bedrijfstak. Bovendien is er een toenemende vraag voor zowel parttime als fulltime medewerkers op projectbasis. Een project kan zijn het organiseren van een evenement, het opzetten van een advertentiecampagne of de aanleg van een nieuwe snelweg. Met de juiste motivatie en inzet ga jij binnenkort aan de slag als projectmedewerker.

Ondersteuning van de projectmanager

Als projectmedewerker regel jij binnen het projectteam alles om de projectmanager te ondersteunen en te ontzorgen. Je bent de regelneef en helpende hand binnen het team. Zo verzorg je de communicatie, organiseer je vergaderingen, bewaak je het budget en informeer je het management. Als jij goed met verschillende mensen om kunt gaan en de diversiteit van het werk spreekt je aan, dan is deze opleiding Projectmedewerker de juiste keuze.

Brede basis

De opleiding duurt twaalf maanden en bestaat uit twee delen, negen maanden Administratief Medewerker en drie maanden vervolgopleiding tot Projectmedewerker. Je leert welke projectsoorten bestaan, jouw rol in het projectteam, het 10-stappenmodel voor succesvol projectmanagement en het gebruik van nuttige werkdocumenten. Na succesvol afronden van iedere opleiding ontvang je een diploma. Met twee diploma’s op zak heb je een brede basis opgebouwd om het bedrijfsleven met vertrouwen in te stappen. 

Slagingspercentage meer dan 90%

De klassikale ochtendlessen, van 9.00 tot 12.00 uur, of avondlessen, van 19.00 tot 22.00 uur worden gegeven in kleine klassen. Je wordt van begin tot eind uitstekend begeleid door professionele docenten. Mede dankzij de examentraining en natuurlijk jouw inzet slaagt minimaal negentig procent voor deze opleiding. Heb je interesse? Met vijftig locaties door heel Nederland, is deze opleiding dichterbij dan je denkt.

Voor meer info : Afwisselend werk op projectbasis