Onze toekomst
Image default
Gezondheid

Zit het nog goed met uw gehoor? Een gratis hoortest geeft het antwoord

Het achteruitgaan van het gehoor gaat vaak heel geleidelijk. U merkt het zelf vaak niet, maar als u een gratis hoortest doet dan kan het zijn dat daaruit blijkt dat uw gehoor is verminderd. Een gehoorapparaat kan dan een oplossing bieden. Deze apparaatjes zijn vandaag de dag zeer klein en vallen nauwelijks op. De tijd dat iedereen van afstand zag dat u een hoortoestel draagt is gelukkig al heel lang verleden tijd. Met een hoortoestel kunt u alles weer goed horen. U kunt weer zonder problemen een gesprek voeren en genieten van muziek of een theatervoorstelling.

Het gehoor gaat achteruit als u ouder wordt

Net zoals veel mensen na hun 45e levensjaar een leesbril nodig hebben, gaat ook het gehoor achteruit als u ouder wordt. Als u merkt dat u bepaalde dingen niet meer goed kunt horen kunt u een gratis hoortest laten uitvoeren door Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen. Hier werken ervaren audiciens die uw gehoor voor u kunnen testen met een betrouwbaar onderzoek. Als blijkt dat u een hoortoestel nodig heeft, dan kan dit direct voor u worden aangemeten. Hoortoestellen zijn er in verschillende categorieën. Welke u nodig heeft hangt af van de mate waarin uw gehoor is aangetast. Soms verschilt dit voor het linker- en rechteroor, net zoals u in een bril verschillende sterktes voor de glazen kunt hebben.

Maak een afspraak voor een gratis hoortest

Wilt u weten of uw gehoor nog in orde is of dat ondersteuning wenselijk is? Maak dan nu een afspraak voor een gratis hoortest bij Hoorcentrum Doudelet in Antwerpen. Dit kan heel eenvoudig via de link op de website. Als blijkt dat u een hoorapparaat nodig heeft en u gaat over tot aankoop, dan heeft u ook de vijf jaar daarna recht op gratis hoortesten om te controleren of het gehoorapparaat nog voldoet of dat er een aanpassing nodig is.

https://www.doudelet.be/