Onze toekomst
Image default
Alarmsysteem

Top beveiligingsapparatuur om de waarde van uw huis te verhogen

Top beveiligingsapparatuur om de waarde van uw huis te verhogen

Hardhouten vloeren, bijgewerkte badkamers en kant-en-klare keukens zijn allemaal functies om de waarde van uw huis te vergroten. Maar elk vereist dure renovaties en rommelige projecten. U kunt de waarde van uw huis zonder gedoe vergroten door te investeren in de juiste domotica- en beveiligingsproducten.

Huisautomatisering en beveiligingssystemen zijn nu voordelig en helpen uw woning sneller te verkopen wanneer de tijd rijp is. “Smart Home-functies kunnen de doorverkoopwaarde van uw huis met 5% verhogen”, aldus Consumer Reports. Hieronder geven wij van slotenmaker den Haag voorbeelden van een aantal technologieën die u kunt kopen, waarbij taxateurs de waarde van uw huis kunnen beïnvloeden.

Slimme thermostaten

Slimme thermostaten verhogen de waarde van uw huis door energie te besparen en dus de energierekening te verlagen. Velen betalen zich binnen twee jaar terug en bieden een levenslange besparing voor de nieuwe huiseigenaar. Thermostaten kunnen de temperatuur aanpassen op basis van het tijdstip van de dag, synchroniseren volgens uw schema of worden bestuurd via mobiele apparaten.

Slimme lichten

Met slimme lampen kunnen huiseigenaren de verlichting in- en uitschakelen via een mobiel apparaat, spraakgestuurde technologie of een vooraf ingesteld schema. Stel de lichten in als ze dicht bij huis of de hele dag aanstaan ​​om dieven af ​​te schrikken. Deze slimme technologie is een andere aantrekkelijke eigenschap voor potentiële kopers, omdat veiligheid een beslissende factor is in het koopproces.

Deurbel

Slimme deurbellen kunnen worden geïntegreerd met uw smartphone en u kunt zien, horen en spreken met wie zich voor de deur bevindt. Deze functie kan een spannende eerste indruk achterlaten bij kopers wanneer ze hun potentiële nieuwe woning betreden. Installeer slimme sloten voor een extra bonus, zodat u uw deur kunt ontgrendelen vanaf uw smartphone.

Home Alarm Monitoring

Monitoring van woningalarm wordt steeds populairder, dus als de hardware vooraf is geïnstalleerd in een huis, bespaart u kopers tijd en geld om een ​​systeem te installeren. De mogelijkheid voor een koper om eenvoudig 24/7 thuismonitoring te hebben, zorgt ervoor dat uw huis zich onderscheidt van

Voor meer info : Top beveiligingsapparatuur om de waarde van uw huis te verhogen