Onze toekomst
Image default
Eten en drinken

Rode wijn bestellen was nog nooit zo makkelijk

Op de webshop van groothandel Volatile kan je heerlijke rode wijn bestellen. Ze selecteren hun wijnen persoonlijk waardoor je stuk voor stuk kunt kiezen uit absolute topwijnen. Ze hebben flessen in verschillende prijscategorieën, waardoor je zelf beslist hoeveel geld je eraan wil besteden. Alle wijnen worden aan huis bezorgd in België en Nederland, waardoor je zelfs de deur niet uit moet om te genieten van hun lekkernijen.

Een assortiment om ‘U’ tegen te zeggen

Naast rode wijn kan je uiteraard ook witte en rosé wijn bij hen bestellen. Net zoals bij de rode wijn, worden ook deze soorten zoveel mogelijk op een biologische en natuurvriendelijke manier geproduceerd. Je vindt er heel wat speciale wijnen die niet in de gewone handel te vinden zijn. Soms zijn de labels op de flessen alleen al pure kunst, en dan hebben we het nog niet over de inhoud van de fles. Als specialist heeft het Belgische team achter Volatile heel wat ervaring met wijnen en andere sterke dranken. Je hoeft dan ook niet te twijfelen wanneer je een of meerdere flessen rode wijn wilt bestellen maar hierover nog een vraag hebt; ze beantwoorden deze met plezier!

Geef een fles cadeau aan jezelf of aan anderen

Je kan op hun website niet enkel rode, witte en rosé wijn bestellen, maar ook verschillende andere (sterke) dranken zoals Moscatell, Pere Williams, rum en Vermut Negro. Deze laatste is een kruidige drank die meestal als aperitief geserveerd wordt met veel ijs. Het ijs verzacht de smaak en zorgt ervoor dat hij steeds op de perfecte temperatuur geserveerd wordt. Handig aan de webshop is dat je onder ieder product meer informatie vindt over de wijnmaker, de lagering en het alcoholpercentage. Dit kan de keuze iets vergemakkelijken en zorgt ervoor dat je steeds een product ontvangt dat past bij jouw voorkeuren. De mooie flessen met overheerlijke inhoud zijn ook uitermate geschikt om cadeau te geven aan een geliefde of zakenrelatie. Wedden dat je scoort?

https://volatilewines.com/