Onze toekomst
Image default
Industrie

Een metaalbewerkingsbedrijf in Brugge voor al uw metaalwerken

Heeft u een project waar u graag professionele begeleiding bij wilt? Dan bent u bij Vanhaecke Constructie aan het juiste adres. Dit metaalbewerkingsbedrijf uit Brugge is gespecialiseerd in de bewerking van verschillende soorten metalen zoals inox, aluminium en roestvrijstaal. Ze leveren stuk voor stuk pareltjes af die de uitstraling van uw huis of bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Elk stuk is uniek

Het metaalbedrijf werkt uitsluitend op maat. Dit bekent dat u indien gewenst uw eigen ontwerp kan opstellen en daar hen kan laten uitvoeren. Maak uw eigendom uniek dankzij bijvoorbeeld een metalen deur op maat die perfect past in uw woning. Heeft u geen inspiratie? De vakmannen van Vanhaecke Constructie denken graag met u mee hoe u een bepaald voorwerp tot zijn recht kan laten komen. Denk aan gepersonaliseerde toegangspoorten, elegante trapleuningen, stalen binnendeuren op maat of prachtige raamelementen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Steek uw metaalwerk in een nieuw jasje

Naast de productie verzorgt dit metaalbewerkingsbedrijf uit Brugge ook de afwerking en het onderhoud van alle metaalwerken. Zo kunt u uw poort of trapleuningen laten poederlakken in een kleur naar keuze. Zoals het woord het zelf al aangeeft, wordt er bij poedercoating een laagje poeder op het metaal gespoten. Dit poeder hecht zich dankzij zijn magnetische karakter aan het geaarde metaal vast, waarna de constructie in een oven wordt geplaatst. Het poeder zal smelten en transformeren in een verf die in het materiaal dringt. Kies uit een van de standaardkleuren of laat een kleur op maat samenstellen.

Kies voor de juiste zorg, elk jaar opnieuw

Afhankelijk of het product zich binnen of buiten bevindt, kan het metaal onderhevig zijn al heel wat weersomstandigheden. Denk aan zonlicht, regen, hagel en wind. Om uw realisaties in Brugge en omgeving ieder jaar opnieuw te laten stralen, kunt u ervoor kiezen om deze te laten onderhouden door metaalbewerkingsbedrijf Vanhaecke Constructie. Doormiddel van een jaarlijks onderhoudscontract bent u verzekerd van een professionele service, waardoor uw metalen creaties er niet alleen mooier uitzien, maar ook heel wat langer meegaan.