Onze toekomst
Image default
Telefonie

Refurbished heeft de toekomst

De toekomst vraagt om het maken van betere keuzes. Keuzes die een circulaire economie bevorderen en het winnen van onnodig grondstoffen omkeert. Zo zijn van veel mensen gewend geraakt aan het kopen van het laatste model iPhone. We lijken hierbij zelfs bereid om een bedrag van duizend euro te betalen. Het is dan ook niet gek dat refurbished een alsmaar toenemende trend is. Vooral doordat het zowel duurzaam als voordelig is. Zo houd je geld over voor in de toekomst. En dat is vandaag de dag wel zo fijn.

Tot 60% besparing

Hoeveel je kunt besparen? Een refurbished device is gemiddeld tot 60% voordeliger. In het geval van de iPhone 8 ligt dit percentage zelfs nog hoger. Met een Apple-introductieprijs van 809 euro loopt de besparing dus op tot zelf 78%! Je hebt bij de nummer 1 Refurbished Apple specialist, Forza Refurbished, namelijk al een iPhone 8 voor 179 euro. 

De iPhone 8 lijkt immers sprekend op de iPhone SE uit 2020. Hierdoor beschik je voor minder dan 200 euro nog steeds over specificaties zoals:

  • Een handzaam formaat en vertrouwd design;
  • Een 4.7 inch beeldscherm;
  • Fysieke thuisknop;
  • Touch ID-vingerontgrendeling;
  • Draadloos opladen;
  • Een 12 megapixel camera.

Is nieuwer beter?

Wat zijn precies de directe overeenkomsten met de iPhone SE 2020? Ze verschillen voornamelijk in een nóg snellere processor en extra cameraopties. In tegenstelling tot de iPhone SE 2022 heeft de iPhone 8 geen 5G-connectiveit. Maar deze snelle opvolger van 4G zal voorlopig nog geen vogelvlucht nemen. De vraag is dus of je het de komende jaren al wel echt nodig gaat hebben.

Ruime ondersteuning Apple updates

Het voordeel van Apple is de jarenlange software ondersteuning. Zo ontvang je met de iPhone 8 naar verwachting 6 jaar iOS updates, wat betekent dat je tot en met 2025 van de laatste software geniet. De laatste update in september 2024 loopt namelijk een jaar tot en met september 2025. 

Plus voor meer

Heb je liever een groter formaat. Dan kun je ook een iPhone 8 Plus refurbished kopen met 5.5 inch beeldscherm. De grotere broer van de iPhone 8 heeft ook meer opties door een tweede cameralens en grotere accu.

Uiterlijke productconditie

De technische kwaliteit van refurbished is zo goed als nieuw. Daarbij heb je wel keuze uit de uiterlijke staat van een toestel. Zo heb je iPhones zichtbaar gebruikt, licht gebruikt en zo goed als nieuw. Bij aanbieders zoals Forza Refurbished heb je keuze uit uniforme producties in lijn met het Keurmerk Refurbished. Met dit kwaliteitslabel ben je ook verzekerd van een betrouwbare aankoop.

Twee jaar garantie

Met dit kwaliteitslabel ben je ook verzekerd van een betrouwbare aankoop. Om dit meer kracht bij te biedt Forza Refurbished een gedegen service- en garantieregeling. Mocht je refurbished iPhone 11 kopen en er binnen 24 maanden iets niet marcheren, dan zullen zij het voor je repareren. 

Een betere toekomst

Doordat een refurbished iPhone of iPad een tweede leven krijgt, is het ook nog eens een duurzame keuze. Met jou keuze voor refurbished Apple draag je dus bij aan een meer circulaire wereld, welke minder belasting is voor de aarde. Grondstoffen en productieprocessen worden uitgespaard. Zo spaar je het milieu én bespaar je geld voor in de toekomst.