Onze toekomst
Image default
Dienstverlening

Kies ervoor om een Teflon coating te laten aanbrengen

Wilt u uw oppervlakten op een doeltreffende manier beschermen? Dan is een Teflon coating hier ideaal voor! Als u hier interesse in heeft, kunt u het een specialist inschakelen om dit voor u uit te voeren. SINVACON is specialist in plasmabehandeling en helpt u graag verder. Lees snel verder en ontdek meer over deze coating en wat dit voor uw producten kan betekenen. Tevens is het mogelijk om bij deze expert verschillende systemen voor plasmabehandeling te kopen of huren.

Wacht niet langer met het beschermen van uw materialen

U wilt uw materialen en oppervlakten beschermen? Dat doet u het best met een Teflon coating. Teflon wordt ook wel eens een PTFE-coating genoemd. Dit is een coating die in veel industrieën en sectoren gebruikt wordt bij diverse productieprocessen. Omdat deze coating milieuvriendelijk is, kan het perfect gebruikt worden voor onder andere voedselbereiding. U kunt dus met een gerust hart uw pannen en bakplaten laten behandelen met een Teflon coating, alsook printplaten en reactorbekledingen. Teflon is gebaseerd op de chemische verbinding polytetrafluoretheen, wat uitermate bestand is tegen een hoge gradatie hitte en chemische stoffen. Deze expert biedt ook de mogelijkheid aan om met een lagedruk plasmasysteem oppervlakten voor te behandelen, zodat tijdens het proces van de coating het PTFE beter aan het oppervlak hecht.

Vraag gerust meer informatie aan deze specialist

Heeft u interesse om een doeltreffende Teflon coating te laten aanbrengen door een echte specialist met kennis van zaken? Dan is SINVACON de partner die u nodig heeft! Neem dus gerust contact op met de deskundige medewerkers en vraag om meer informatie. U vindt de contactgegevens op de website en kunt hen dan meteen al uw vragen stellen. Zij beantwoorden deze graag en geven u indien gewenst meer informatie over hun verdere dienstverlening. Speel op veilig en wacht niet met het laten aanbrengen van een Teflon coating!

https://www.sinvacon.be/