Onze toekomst
Image default
Winkelen

Hoe krijg je lange en sterke nagels met Polygel – De Complete Gids

Heb je zwakke, broze nagels? Breken en splijten ze altijd? Zo ja, dan moet u Polygel uitproberen. Polygel is een gelachtig materiaal dat kan worden gebruikt om je nagels te versterken en ze langer te maken. In dit artikel leer ik je hoe je Polygel moet gebruiken om de beste resultaten te krijgen. Volg deze eenvoudige stappen en je hebt in een mum van tijd mooie lange nagels!

Wat is Polygel en hoe werkt het om nagels te versterken?

Polygel is een nieuw type nagelgel dat onlangs op de markt is gebracht. In tegenstelling tot traditionele gels is polygel dikker en sterker, waardoor het ideaal is voor mensen met zwakke of dunne nagels. Bovendien is polygel gemakkelijk aan te brengen en kan het worden uitgehard zonder het gebruik van een UV-lamp. Hoe werkt polygel? Het antwoord ligt in de ingrediënten van polygel. Polygel bestaat uit twee hoofdbestanddelen: acrylzuur en polyurethaan. Deze twee stoffen werken samen om een sterke, maar flexibele gel te creëren die de nagels versterkt en breuk voorkomt. Bovendien zorgt polygel voor een natuurlijk ogende afwerking die wekenlang blijft zitten. Of u nu op zoek bent naar een manier om uw nagels te beschermen of gewoon een meer gepolijste look wilt, polygel kan de perfecte oplossing zijn.

De voordelen van het gebruik van Polygel om lange, sterke nagels te krijgen

Polygel is een populair product voor mensen die lange, sterke nagels willen hebben. Polygel is een kruising tussen acryl en gel en wordt rechtstreeks op het nagelbed aangebracht. Polygel nagels zijn sterk en duurzaam, en zorgen ervoor dat er minder kans is om te chippen dan bij gewone gel nagels. polygel nagels kunnen mooi blijven tot zes weken, en ze zijn ook veel comfortabeler om te dragen dan acryl nagels. Polygel is verkrijgbaar in een verscheidenheid van kleuren, zodat u altijd de perfecte kleur voor uw nagels vindt. Polygel is een geweldige manier om lange, sterke nagels die er natuurlijk en mooi. 

Veelgestelde vragen over Polygel en nagelverzorging

Polygel is een UV-gehard polymeer dat wordt gebruikt om acrylnagels te maken. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan zowel helder als ondoorzichtig zijn.

 1. Wat is polygel? 

  Polygel wordt rechtstreeks op de nagel aangebracht en vervolgens onder een UV-lamp uitgehard.

 2. Hoe lang gaat polygel mee? 

  Polygel gaat meestal ongeveer 2 weken mee voordat het opnieuw moet worden aangebracht. 

 3. Hoe verwijder ik polygel? 

  Om polygel te verwijderen, moet u uw nagels ongeveer 10 minuten laten weken in aceton. Zodra de polygel zacht is geworden, kunt u het voorzichtig van uw nagels afduwen met een nagelriemstokje. 

 4. Is polygel slecht voor uw nagels? 

  Nee, polygel is niet schadelijk voor uw nagels als het op de juiste manier wordt aangebracht en verwijderd. Als polygel echter niet goed wordt verwijderd, kan het schade aan uw nagels veroorzaken.

 5. Hoe breng ik polygel aan? 

  Eerst moet u uw nagels voorbereiden door ze te knippen en uw nagelriemen terug te duwen. Kies vervolgens de juiste maat dual form voor elke nagel en breng de polygel aan op het nagelbed. Zodra alle nagels met polygel zijn bedekt, laat je ze ongeveer 2 minuten uitharden onder een UV-lamp. Vijl en vorm uw nagels zoals gewenst. 

Een polygel kit kunt u gemakkelijk online bestellen zodat u na de levering van uw pakket direct aan de slag kan. Wij bestelden een polygel pakket bij Poly Gel Shop en zijn erg tevreden. Op deze manier ontvang je in één klap alles wat je maar nodig hebt, hoe handig is dat!