Onze toekomst
Image default
Woning en Tuin

Goede kwaliteit van Quick Step laminaat voor een redelijke prijs

Quick step laminaat is de laatste jaren ontzettend populair en dit komt door de vele voordelen die de plaatsing van dit type vloer met zich meebrengt. Het laminaat oogt natuurlijk en authentiek. De vloer laat innovatie zien in zijn designs en technieken. De vloer is goed beschermd tegen krassen en vlekken. En uw laminaatvloer is door het kliksysteem gemakkelijk te leggen. Wat kost echter een vloer van Quick Step laminaat gemiddeld? 

Het vooruitstrevende karakter van Quick Step laminaat zorgt voor kwaliteit

Quick Step is altijd een innovatief bedrijf geweest. Het was het eerste bedrijf dat gebruik maakte van het kliksysteem in het laminaat. Er zijn veel verschillende soorten Quick Step laminaat: de Arte, Lagune, Classic, Majestic en Exquisa zijn nog wel de bekendste series. Hierbinnen kunt u ook verschillende dessins en kleuren kiezen. U kunt uw eigen sfeer kiezen in uw huis en komt u er niet uit, dan kunt u altijd om advies vragen bij professionele dealers van Quick Step, zoals Laminaat & Parket Depot uit Stabroek.

 

Hoe duur is Quick Step laminaat?

Juist door het vooruitstrevende karakter, de hoge kwaliteit en de verschillende keuzemogelijkheden is het niet makkelijk om een gemiddelde prijs van de laminaatvloeren te geven. Quick Step laminaat zit in een hogere prijsklasse, omdat het hier echt om designvloeren gaat. Gemiddeld bedragen de kosten van een Quick Step vloer €31.50 per vierkante meter. Uw persoonlijke voorkeuren verhogen of verlagen die prijs. Bijvoorbeeld: wanneer u de vloer laat leggen, zult u meer betalen dan wanneer u zelf de vloer plaatst. Bij sommige bedrijven krijgt u bij aankoop van Quick Step laminaat daarom de bijbehorende plinten en andere toebehoren er gratis bij. Wilt u bij Laminaat & Parket Depot uit Stabroek uw Quick Step vloer bestellen? Vraag dan eerst een offerte aan voor de gemiddelde prijsopgave zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

https://www.parketdepot.be/nl