Onze toekomst
Image default
Zakelijke dienstverlening

Metalen lockers van de hoogste kwaliteit

Op zoek naar een totaaloplossing voor metalen lockers? Of u nu een modieus kantoor bezit of een klassiek industrieel pand: Eurobox Continental uit Wijnegem, Vlaanderen, heeft dé metalen lockers voor u. Met de hulp van dit ervaren bedrijf kunt u iedere ruimte omtoveren tot een veilige en productieve werkomgeving, waar de talenten van uw medewerkers optimaal tot hun recht komen. U hebt de keuze uit een ruim assortiment metalen lockers – variërend van wandsystemen van hoge kwaliteit, tot stijlvolle en ludieke kluisjes. Met dit bedrijf wordt uw project binnen een mum van tijd gerealiseerd. Sta toe dat Eurobox uw stoutste verwachtingen overtreft. Hier bent u als bedrijf aan het juiste adres. Kluisjes vormen de deur tot het hart en die deur staat altijd open.

{externalimage}}

Een breed assortiment smart lockers

Welke smart locker u ook zoekt: bij bovenstaand bedrijf bent u gegarandeerd aan het juiste adres. Klanten zijn veelal werkzaam in de industrie of behoren tot de institutionele sector. Ook zijn er veel scholen die hun metalen lockers wens hier uitspreken. Lockers kunnen voor alle opslagdoeleinden worden ingezet. Toch kunnen de wensen (en eisen) van klanten flink uiteenlopen. Kies voor metalen lockers van de allerhoogste kwaliteit, die op verschillende manieren kunnen worden toegepast en iedere klant iets unieks te bieden hebben. Of het nu een speciale toepassing is, of juist een uniek design: alle klanten – van school tot kantoor en van industrieel bedrijf tot ziekenhuis, fitnessruimte tot sportschool – krijgen waar ze naar op zoek zijn.

De slimste keuze voor metalen lockers

Simpel plus doeltreffend: dat zijn de doelstellingen van Eurobox Continental uit Wijnegem, Vlaanderen. Voor alle smart lockers worden elektronische sluitingen aanbevolen. Deze kluisjes worden niet met sleutel, maar met een pasje geopend. U kunt het zo instellen dat uw bedrijfs- of schoolpas de locker opent. Niet alleen heeft de gebruiker geen extra pasje of een sleutel nodig, buitenstaanders kunnen de kluisjes niet openen. Bovendien kan een beheerder via een computerprogramma passen aan gebruikers toekennen en eventueel weer onbruikbaar maken, mocht dat nodig zijn.

https://eurobox.be/