Onze toekomst
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een boekhouder met specialisaties voor je eenmanszaak

Als je een bedrijf hebt, waar jij de enige en trotste eigenaar van bent, dan komen daar vast heel veel verantwoordelijkheden bij kijken. Een eenmanszaak is namelijk niet altijd makkelijk om draaiende te houden. Je moet de klanten tevreden houden, bestellingen in orde krijgen, subsidies aanvragen, facturen betalen, … en dan moet je nog zien dat je zaak wel rendabel is en blijft. Door alles wat er geregeld moet worden, verlies je soms wel eens het overzicht. Door een boekhouder in te schakelen voor je eenmanszaak, veeg je dit probleem zo van de baan. Als je bedrijf in Mortsel of omstreken gelegen is kan je gaan voor M-Advisors. Zij zijn gelegen in Boom rondom Mortsel en verzorgen je boekhouding tot in de puntjes.

Waar kunnen ze je bij helpen?

Als je je boekhouding in handen geeft van dit bedrijf bij Mortsel, dan kan je op beide oren slapen. De boekhouder van M-Advisors die voor je eenmanszaak wordt aangesteld, gaat met jou in gesprek om te kijken wat je wensen zijn. Je kan er namelijk voor kiezen om je gehele boekhouding in zijn handen te leggen of slechts een deeltje. Zij gaan dan aan de slag en noteren alle in- en uitgaven en kijken ook of je volledig in orde bent met alle subsidies en dossiers. Zo kom je later niet voor onverwachte problemen te staan. Het grote voordeel is ook dat ze altijd mee zijn met het laatste nieuws omtrent de gerechtelijke zaken, deze veranderen regelmatig en als je druk bezig bent met je zaak is het niet altijd gemakkelijk om deze bij te houden.

Stel al je vragen op kantoor

Wil je graag meer weten over waar M-Advisors in Boom bij Mortsel je bij kan helpen wat de boekhouding betreft? Dan kan je best eens telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken. Wanneer je langsgaat op kantoor, vertellen zij je alles over hun diensten en kan jij beslissen of je interesse hebt. Het gesprek is volledig vrijblijvend en je hoeft dus niet per sé in zee te gaan met deze boekhouder voor je eenmanszaak.