Onze toekomst
Image default
Beauty en verzorging

Mijn Keratine behandeling resultaten na 4 maanden

Keratine behandelingen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden, en ik heb zelf een paar verschillende merken geprobeerd. In deze post deel ik mijn ervaringen met de keratine behandeling thuis en geef ik mijn eerlijke mening over welke producten het beste werken. Als je een keratine behandeling overweegt, of gewoon nieuwsgierig bent naar wat ze allemaal inhouden, lees dan verder!

Hoe mijn haar aanvoelde voor de behandeling

Voor de behandeling was mijn haar pluizig en moeilijk handelbaar. Door de vochtigheid puilde mijn haar op, en geen enkel product kon het temmen. Het gevolg was dat ik mijn haar vaak uit mijn gezicht hield in een knot of paardenstaart. Ik stond te popelen om de keratine behandeling te proberen, in de hoop dat het me het gladde en glanzende haar zou geven dat ik altijd al wilde. Gelukkig stelde de behandeling niet teleur. Mijn haar is nu veel gemakkelijker te stylen en het ziet er geweldig uit, of ik het nu los of opgestoken draag. Ik kan eindelijk genieten van gezond en pluisvrij haar.

Het proces van de Keratine behandeling

De keratine behandeling is een semi-permanente haarstylingmethode die begin jaren 2000 werd ontwikkeld. In tegenstelling tot traditionele straightening methoden, die vertrouwen op agressieve chemicaliën om de bindingen van het haar te breken, gebruiken keratine behandelingen een proteïne genaamd keratine om de haarschacht glad te maken. Dit eiwit komt van nature voor in menselijk haar, en wanneer het op het haar wordt aangebracht, kan het helpen schade te herstellen en toekomstige breuk te voorkomen. De behandeling kan tot vier maanden duren en wordt vaak gebruikt als alternatief voor chemische behandelingen. Hoewel de keratine behandeling niet zonder nadelen is, wordt het over het algemeen beschouwd als een veiligere en effectievere manier om het haar steil te maken.

Mijn gedachten over de resultaten na 4 maanden

Het is nu 4 maanden geleden dat ik de keratine behandeling op mijn haar heb laten doen, en ik ben erg blij met de resultaten. Mijn haar is gladder, glanzender en makkelijker handelbaar. Ik zou deze behandeling zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een gemakkelijke manier om gezonder en mooier haar te krijgen. Het enige nadeel is dat de behandeling relatief duur is, maar het is het volgens mij zeker waard. Als je een keratine behandeling overweegt, zeg ik: ga ervoor! Je zult niet teleurgesteld zijn. 

Zou ik het anderen aanraden?

Ik zou een keratine behandeling dus zeker aanraden! Ik heb echt krullend, pluizig haar dat moeilijk te behandelen is, maar na een keratine behandeling was mijn haar veel gemakkelijker te stylen en zag het er veel gezonder uit. Mijn stylist vertelde me dat de behandeling ongeveer zes weken zou duren en dat was ook zo. Mijn haar zag er niet alleen beter uit, maar het voelde ook beter aan. Het was zachter en gladder, en het was ook gemakkelijker door te borstelen na het wassen. Over het geheel genomen was ik erg blij met de resultaten van de behandeling en ik zou het zeker aanraden aan iedereen met pluizig, onhandelbaar haar. 

https://www.keratinebehandelingshop.nl/