Onze toekomst
Image default
Aanbiedingen

Een bijzondere ervaring met een Ayahuasca ceremonie

Benieuwd waarom u een Ayahuasca ceremonie (klik hier voor de website) zou moeten bijwonen? Hiervoor kunnen vele redenen zijn. Het kan ervoor zorgen dat u uw hoofd compleet kunt leegmaken, en zware lasten op uw schouders kunnen minder zwaar worden.

Wat is een Ayahuasca ceremonie precies?

Wellicht heeft u nog niet eerder van een Ayahuasca ceremonie gehoord. Bijna voor alle psychische en fysieke klachten kan een Ayahuasca ceremonie helpen. Denk hierbij aan depressies, verslavingen, maar ook bijvoorbeeld rugklachten, of eetstoornissen. Bij een Ayahuasca ceremonie wordt er naar de kern van het probleem gezocht. Wie u ook bent en waar u ook mee worstelt, een Ayahuasca ceremonie is voor iedereen en unieke en bijzondere ervaring, dus twijfel zeker niet om het te proberen. 

Maar waar komt een Ayahuasca ceremonie dan precies vandaan? Oorspronkelijk een Ayahuasca een Zuid-Amerikaanse drank. Het is een heilige thee die ervoor zorgt dat het lichaam en de geest gereinigd worden. Deze kruiden worden gebruikt tijdens een Ayahuasca ceremonie en helpt u met het oplossen van het probleem waar u mee zit. Na deze ceremonie zult u zich als herboren worden. Hoeveel iedere ervaring anders is, worden deze vrijwel altijd als positief ervaren.

De ervaringen van anderen tijdens een Ayahuasca ceremonie bewijzen dat een innerlijke reis u erg kan helpen. Anderen geven aan ook getwijfeld te hebben, maar uiteindelijk enorm blij zijn dat ze het gedaan hebben. Zij voelen zich rustiger van binnen na zich voorheen altijd druk gemaakt te hebben, of voelen zich vrij na altijd in angst te hebben geleefd. Een Ayahuasca ceremonie kan vooral worden beschreven als een grote schoonmaak, en een innerlijke reis.

Een afspraak maken voor een Ayahuasca ceremonie

Bent u er al van overtuigd dat u graag een Ayahuasca ceremonie wil bijwonen? Hierin zijn er verschillende opties. U kunt kiezen voor een individuele ceremonie, een duo ceremonie of een groepsceremonie. Het ligt er maar net aan waar u zich het prettigst bij voelt. Om een afspraak te maken kunt u contact opnemen via het contactformulier of door te bellen. U hoeft zich natuurlijk niet direct op te geven, u kunt uiteraard ook alleen een vraag stellen.