Onze toekomst
Image default
Auto's en Motoren

Coating: bescherming voor je auto (en portemonnee)

Je auto is waarschijnlijk een van je meest waardevolle bezittingen en daarom wil je er goed voor zorgen. Een van de manieren om je auto te beschermen is door middel van coating. Maar wat is coating eigenlijk? In dit artikel leggen we het voor je uit.

Wat is coating?
Coating is een beschermende laag die op de lak van je auto wordt aangebracht. Deze laag beschermt je lak tegen invloeden van buitenaf, zoals vuil, zonlicht en krassen. Het zorgt er ook voor dat je auto er langer als nieuw uit blijft zien. Maar waarom zou je kiezen voor coating? Ten eerste beschermt het de lak van je auto tegen invloeden van buitenaf en vermindert het de kans op krassen. Daarnaast zorgt coating ervoor dat vuil minder snel blijft plakken aan de lak van je auto en het maakt het schoonmaken van je auto ook makkelijker.

Maar er zijn ook nadelen aan het coaten van je auto. Zo kan het bijvoorbeeld duur zijn, afhankelijk van het type coating dat je kiest. Ook kan het aanbrengen van de coating een tijdrovend proces zijn. Daarnaast kan het zijn dat je na het coaten van je auto nog steeds kleine krasjes ziet.

Bij slikcar detailing bieden wij verschillende soorten coatings aan, van instap tot professionele coatings. Afhankelijk van je wensen en budget kunnen we je adviseren over welke coating het beste bij jou en je auto past. Naast coating bieden we ook ppf aan, een transparante folie die als extra bescherming op je auto kan worden aangebracht. Het verschil tussen ppf en coating is dat ppf meer bescherming biedt tegen stenen en kleine steentjes, terwijl coating meer gericht is op het beschermen van de lak tegen krassen en andere invloeden van buitenaf.

Maar wat kost coating eigenlijk? De kosten van coating variëren sterk, afhankelijk van het type coating dat je kiest en de grootte van je auto. Bij slikcardetailing.nl bieden wij coatings aan vanaf €249,- en we geven je graag een vrijblijvende offerte op maat.

Kortom, coating is een goede manier om je auto te beschermen en ervoor te zorgen dat hij er langer als nieuw uit blijft zien. Maar het is belangrijk om je goed te laten informeren over de verschillende soorten coatings en de kosten die hiermee gepaard gaan. Bij slikcardetailing.nl staan we voor je klaar om je te adviseren over de beste optie voor jouw auto en budget.

 

https://www.slikcardetailing.nl/