Onze toekomst
Image default
Auto's en Motoren

Glass is the new black: Auto glascoating prijs

Als autoliefhebber wil je natuurlijk dat je auto er altijd stralend uitziet. Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer mensen kiezen voor auto glascoating. Maar wat is glascoating precies? Het is een harde, transparante laklaag die op de lak van de auto wordt aangebracht. Deze laklaag beschermt de lak tegen vuil, krassen en andere schade. Hierdoor blijft de auto er langer als nieuw uitzien en is de lak beter beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Naast de beschermende functie heeft glascoating ook een esthetische functie. De auto glanst namelijk meer en de kleur komt beter tot zijn recht. Het is dan ook geen verrassing dat steeds meer mensen kiezen voor deze behandeling. Maar wat zijn eigenlijk de kosten van auto glascoating prijs?

De prijs van auto glascoating is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het merk en type auto en de staat van de lak. Gemiddeld kost het aanbrengen van glascoating tussen de 400 en 800 euro. Dit lijkt misschien veel, maar bedenk je eens hoeveel je bespaart op lange termijn. Doordat de lak beter beschermd is, hoef je minder vaak de auto te laten polijsten en te waxen.

Natuurlijk zijn er ook nadelen aan glascoating. Zo is het niet mogelijk om de coating zelf aan te brengen en moet je het door een professional laten doen. Daarnaast is de lak niet onkwetsbaar en kan het nog steeds beschadigen bij bijvoorbeeld een botsing.

Bij detailing bedrijf Autocaredetailing.nl kun je terecht voor het laten aanbrengen van auto glascoating. Naast glascoating bieden ze ook paint protection film (PPF) aan. PPF is een transparante, zelfherstellende folie die over de lak van de auto wordt aangebracht. Hierdoor is de auto ook beter beschermd tegen beschadigingen en is het mogelijk om kleine krassen zelf te herstellen door middel van warmte.

Al met al is het duidelijk dat auto glascoating de investering waard is. Het beschermt de lak van de auto op lange termijn en zorgt ervoor dat de auto er langer als nieuw uitziet. Wil jij ook je auto beschermen en laten stralen als nooit tevoren? Neem dan eens een kijkje bij Autocaredetailing.nl.

 

https://www.autocaredetailing.nl/