Onze toekomst
Image default
Vervoer en transport

Zowel opslag als verhuizen! 3x voordelen van een opslag en verhuizingen in één!

Wanneer u gaat verhuizen en het uw huidige huis eerder opgeleverd wordt dan dat u in uw nieuwe huis kan trekken, geeft dit veel stress. Want wat moet er met de spullen? Zeker als er ook nog verbouwd moet worden, is het fijn om een reserve plek te hebben waar u veilig uw spullen op kunt bergen. Een opslag! Van Gastel Verhuizingen biedt dit aan op twee locaties, opslag Roosendaal en opslag Bergen op Zoom. Alle voordelen kunt u lezen in dit blog!

Voordeel #1: Alles in 1 keer

Een van de vele voordelen van het verhuizen en opslag samen, is dat alles lekker in een keer geregeld is. Wij, van Van Gastel Verhuizingen regelen de hele verhuizing, plus nog de opslag. Zo hoeft u én niet om te kijken naar de verhuizing, én kunt u uw spullen makkelijker uit handen geven. Wij weten hoe wij met uw spullen om moeten gaan en kunnen u op deze manier zo goed mogelijk ondersteunen tijdens de verhuizing.

 

Voordeel #2: Zelf bepalen wanneer de spullen komen

Doordat wij niet alleen uw opslag, maar ook uw verhuizing verzorgen, zijn wij goed op de hoogte van uw situatie en houden wij altijd nauw contact. Op deze manier kunnen wij u de spullen leveren wanneer u dat prettig vindt en u al uw zaken in het nieuwe huis op orde heeft.

 

Voordeel #3: Zelf geen transport regelen

Wanneer u een verhuizing en opslag in een heeft, hoeft u ook niet elke keer weer heen en weer te rijden met een volle auto naar de opslag. Hier helpen wij u bij. Doordat wij weten welke spullen waarin zitten en wat waar naartoe moet, kunnen wij de ‘transporttaak’ op ons nemen. Zo doen wij waar we goed in zijn en hoeft u niet heen en weer te rijden met een overvolle auto.

https://www.vangastelverhuizingen.nl/