Onze toekomst
Image default
Webdesign

Wat kost een website gemiddeld?


Heb je een website nodig? Dan wil je natuurlijk eerst weten hoeveel je ongeveer kwijt bent. Een website laten maken kan duur zijn, maar door het laten bouwen van een site slim aan te pakken kun je behoorlijk wat geld besparen. Kies voor de voordeligste web ontwikkelaar die tegelijkertijd ook een kwalitatieve portfolio heeft.

Eenvoudige website


Een website die als eenvoudig kan worden bestempeld is doorgaans niet duur. Voor enkele honderden euro’s kun je al zo’n site laten maken. Dat is natuurlijk relatief weinig. Uiteraard hangt het ook af van wie je benadert. Er zijn genoeg bedrijven te vinden die zelfs voor een eenvoudige site duizenden euro’s vragen.

Uitbreide website

 


Vanzelfsprekend is een uitgebreide website duurder. Je kunt allerlei extra onderdelen toevoegen. Ben je bijvoorbeeld een makelaar? Dan zul je een website moeten hebben waarop je de huizen van je klanten staan. Zo’n systeem zul je moeten laten maken door een ontwikkelaar. In Nederland dient het systeem dusdanig te zijn gebouwd dat deze ook connectie kan maken met een huizensite zoals Funda.nl. Dat is best ingewikkeld. Dat geldt natuurlijk ook voor andere branches. Een autogarage wil graag dat er auto’s of andere voertuigen te koop kunnen worden aangeboden. Ook hiervoor heb je een speciaal systeem nodig.

Hoe kan ik voordelig een site laten maken?


Het is zaak om iemand te vinden die voor weinig geld een site kan maken. Het vinden van zo’n persoon is relatief eenvoudig. Via het internet kun je op zoek gaan naar bedrijven uit je omgeving en langsgaan bij zo’n bedrijf. Vaak zijn ze ook bereid om bij jou langs te komen. Je kunt dan jouw wensen kenbaar maken en op basis van jouw wensen wordt een offerte opgesteld. Je hoeft niet direct voor de eerste de beste ontwikkelaar te kiezen. Je kunt eerst rustig alle opties bekijken en daarna voor een bedrijf kiezen.

 

Voor meer info : Wat kost een website gemiddeld?