Onze toekomst
Image default
Dienstverlening

Videograaf bruiloft

Ik ben op zoek naar een videograaf voor mijn bruiloft. We vinden het erg belangrijk aangezien we al erg lang uitkijken naar deze dag. Omdat we deze dag echt heel erg lang willen blijven onthouden willen we graag dat een videograaf alles professioneel opneemt zodat we het nog erg vaak kunnen terug kijken. Mijn toekomstige vrouw heeft mij eigenlijk een beetje meegetrokken in het verhaal van de mooiste dag van je leven. Ik vond het huwelijk altijd wel erg mooi alleen daar hield het ook bij op en ik zag het niet echt als de mooiste en beste dag van mijn leven. Mijn verloofde is er echt al erg lang mee bezig en is sinds dat ze erg klein was echt wel een beetje verslaafd aan bruiloften. Toen ik een tijdje met haar wat had vertelde ze wat voor haar de bruiloft in hield en toen wist ze al precies wat ze wilde. Die mening is de afgelopen jaren wel wat veranderd maar in grote lijnen wist ze al die tijd al wat ze wilde op haar bruiloft. Daarom hebben we ook al een flinke tijd gespaard voor deze dag zodat we alles kunnen regelen wat we willen hebben.

 

Artvideo

We moesten dus snel op zoek naar een videograaf voor onze bruiloft zodat de grote dag werd opgenomen. Toen zag ik op de televisie een reclame van Artvideo. Dit is een bedrijf wat videograaf bruiloft regelt. Ik besloot contact op te nemen en kreeg een aantal portfolio’s opgestuurd. Zo kon ik zien wat ze in het verleden hadden gedaan en dat zag er goed uit. Ik besloot een videograaf bruiloft te regelen bij Artvideo.

 

De Video

De videograaf heeft echt goed werk afgeleverd. Als je op zoek bent naar een videograaf voor op je bruiloft dan moet je zeker een contact opnemen met Artvideo. We zijn erg tevreden en zullen deze mooie dag nog vaak herbeleven.

 

Voor meer info : Videograaf bruiloft