Onze toekomst
Image default
Zakelijke dienstverlening

Vakkundige aanstelling van een nieuwe preventieadviseur

Als bedrijfsleider heeft u een grote verantwoordelijkheid. U bent verantwoordelijk voor al uw werknemers en moet zorgen voor een veilige werkomgeving. Ook de sfeer op de werkvloer draagt bij aan tevreden en gemotiveerd personeel. Dat er op het vlak van preventie en veiligheid op het werk heel wat regels zijn, is algemeen geweten. Heeft u enkele veiligheidsvraagstukken? Of heeft u hulp nodig om de veiligheid op uw werkvloer te verbeteren? Dan neemt u het best een specialist onder de arm, zoals adviesbureau Wiels. Dit professioneel adviesbureau beschikt over een multidisciplinair team met een ruime kennis van milieu en energie, veiligheid en preventie en ruimtelijke planning en stedenbouw. Zij staan u bijvoorbeeld graag bij als u ondersteuning wenst bij de aanstelling van een nieuwe preventieadviseur.

Is een preventieadviseur verplicht of niet?

U vraagt zich waarschijnlijk af of u verplicht bent om een preventieadviseur aan te stellen. Het antwoord op deze vraag is simpel. Werken er in uw bedrijf meer dan 20 werknemers? Dan is de aanstelling van een preventieadviseur verplicht. Zijn er minder dan 20 werknemers werkzaam op uw werkvloer? Dan is het niet verplicht en kunt u als bedrijfsleider zelf optreden als preventieadviseur. Als u deze specialist inschakelt, kunt u er zeker van zijn dat u volledig ondersteund wordt tijdens de aanstelling van een nieuwe en betrouwbare adviseur.

{externalimage}}

Stel snel een nieuwe adviseur aan

Wordt het tijd dat u werk maakt van de aanstelling van een nieuwe preventieadviseur? Dan kunt u indien gewenst op bijstand rekenen van adviesbureau Wiels uit Zwevegem, in de provincie West-Vlaanderen. Deze specialisten staan u graag bij met raad en daad. Heeft u vragen of wilt u liever meteen een afspraak maken? Wacht dan niet langer en neem telefonisch contact op met deze experts door te bellen of door een e-mail te sturen. U kunt dan meteen een afspraak maken zodat u binnenkort klaar bent voor de aanstelling van een bekwame preventieadviseur.

https://www.wiels.be/nl

Gerelateerde artikelen

Plexiglas, ook wel acrylaat genoemd, met opdruk

Een epoxyvloer op de werkvloer is altijd een goed idee

Vertrouw op de exacte metingen van een immo laserscanner