Onze toekomst
Image default
Aanbiedingen

Tips voor betere autofoto's

we kopen auto

 

auto verkopen 

tweedehands auto

 

Als de foto’s mooi en duidelijk zijn, is het makkelijker om de auto te verkopen. Door deze vaardigheden kreeg hij een hoge waardering en kreeg hij snel een andere eigenaar.

Controleer uw auto

Voordat u de camera gaat gebruiken, moet u de auto natuurlijk goed schoonmaken en het interieur schoonmaken met een stofzuiger. Neem dan de tijd om de auto te zien. Loop er doorheen en probeer het te zien vanuit het perspectief van de koper. Welke hoek past het beste bij hem? Welke speciale details of regels wilt u weergeven? Potentiële kopers willen de auto vanuit alle hoeken bekijken, dus maak er alsjeblieft foto’s van vanuit verschillende hoeken. Breng ook je interieur mee. Je kunt vanaf de achterbank op het dashboard schieten en vice versa. En kijk naar de bagage / laadruimte.

Locatie plannen

De parkeerplaats is niet de meest fantasierijke achtergrond, vooral als het druk is en vol asfaltwitte strepen. Zoek een visueel rustige plek in uw omgeving waar u vrij kunt parkeren. Tijd en weersomstandigheden zijn ook belangrijk. Meestal is het ochtend- en middaglicht het mooiste, het is beter om geen foto’s te maken als het regent. Als de lucht blauw en onbewolkt is, maak dan geen foto’s rond het middaguur als het licht sterk is, maar wacht tot de zon ondergaat en het licht zacht is. Is het donkergrijs? Gebruik dan een statief en zelfontspanner voor het beste resultaat.

Vermijd reflectie

Controleer voor het fotograferen wat er in de felle verf verschijnt. Als er niets te zien is, zelfs als u het zelf niet kunt zien, krijgt u de beste resultaten. Een oplossing is het gebruik van polarisatiefilters die oppervlaktereflecties elimineren. De kleurverzadiging in de foto zal ook toenemen, waardoor de kleur intenser wordt. Als je geen filter hebt of de camera op je smartphone gebruikt om te fotograferen, zoek dan een plek waar de auto kan staan. En observeer zorgvuldig. Groeien er bomen op het dak? Is de persoon die in de verf verschijnt en achter u loopt of fietst afgeleid?

Samenstelling

Als je creatief bent, wordt de foto interessanter. Zet de foto daarom niet zomaar rechtop. Een uitstekende fotograaf hurkt neer, knielt neer, staat op een rooster of kruk en is niet eens bang om zijn jas te bevuilen voor de beste schietresultaten. Houd ook rekening met de straling van uw auto. Als u bijvoorbeeld rechtstreeks vanaf de voorkant een foto van een 4×4 squat maakt, ziet u er lelijk uit.

Overweeg de details

Zijn er speciale zonlichtremlichten op de auto? Gigantische snelle velg? Bijzonder uitlaatapparaat, stoere startknop, mooie speelkaarten, markering of mooi genaaid lederen interieur? Laat het zien! Close-up schieten. Doe altijd de lichten van de auto aan, die meteen de aandacht trekken. En schiet driekwart vanaf de voorkant: kantel het wiel zodat de band / velg duidelijk zichtbaar is. Als je het recht maakt, kun je het wiel ook recht maken.

Wij kunnen alle vragen voor u regelen en een redelijke prijs voor uw auto voorstellen!

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/info/waarde-wagen-tweedehands/