Onze toekomst
Image default
Woning en Tuin

Plat dak specialist, bij u in de buurt!

Als het gaat om uw dak, dan is alleen het beste goed genoeg. Een goed dak boven uw hoofd is belangrijk. Daarom schakelt u voor de reparatie of aanleg van uw platte dak de specialisten van Kewodak in. Wij hebben als dakdekker Voorburg al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van platte daken en hebben vele grote en kleine projecten succesvol afgerond. Wij zullen ervoor zorgen dat uw dak in zeer goede conditie verkeert, zodat u altijd droog zit. U kunt Kewodak inschakelen voor het aanleggen van daken, maar ook voor onderhoud aan uw dak en het uitvoeren van reparaties en renovaties.

Eerste hulp bij daklekkage 

Een lekkage aan het dak is een veel voorkomend probleem. Vooral als het dak al een tijdje mee gaat, is de kans groot dat er op den duur een lekkage ontstaat. Mocht u inderdaad een daklekkage hebben, dan is het zaak om dit zo snel mogelijk te laten repareren. Hoe langer hiermee gewacht wordt, hoe groter het probleem zal worden. Een lekkage breidt zich snel uit, waardoor de schade aan uw dak groter wordt. Ook is er kans op schade aan uw meubelen. Bij Kewodak staan we dag en nacht voor u klaar om de daklekkage te repareren. Neem dus direct contact met ons op.

Kies uw dak

Ook als u op zoek bent naar een dakdekker Hoofddorp, dan bent u bij Kewodak aan het juiste adres. In deze gemeente wordt veel aandacht besteed aan de kwaliteit van wonen en leven. Kewodak biedt hier graag een bijdrage aan. Daarom bieden wij diverse soorten duurzame, milieuvriendelijke en energiebesparende daken aan. Neem eens een kijkje op onze website voor meer informatie over deze daksoorten, of neem contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u die u het meeste voordeel op kunnen leveren.

Voor meer info : Plat dak specialist, bij u in de buurt!