Onze toekomst
Image default
Gezondheid

Plantaardige shampoo en nog veel meer RainPharma producten

Wil jij graag een milieubewuste shampoo kopen van een topmerk? Dan zijn de producten van RainPharma zeker iets voor jou. Deze worden namelijk op een zeer milieuvriendelijke manier geproduceerd. Bij Living Puur zijn ze daarom zeer trotse verkopers van dit kwaliteitsmerk. Dankzij de concentratie van de shampoo, maar ook de conditioner, die ze aanbieden, kan je lange tijd met één fles wassen. De producten van RainPharma zijn bovendien van de hoogste kwaliteit en bestaan uit natuurlijke materialen.

Een shampoo voor elke haarsoort

Of je nu krullen hebt of juist heel stijl haar, deze shampoo is geschikt voor alle haartypes. Zelfs als je gekleurd haar hebt, kan je deze shampoo gebruiken. Dat is nu eenmaal een van de vele voordelen van de natuurlijke materialen die RainPharma voor hun producten gebruikt. Slechts enkele druppels van de shampoo kan al je haar de verzorging geven die het verdient. Het is namelijk niet aangelengd met water, in tegenstelling tot heel wat conventionele shampoos. Je rekent daarom elke wasbeurt op een prachtige, gezonde glans. Op die manier voelen je lokken niet alleen zacht aan, maar krijgen ze ook terug meer volume.

Geef jezelf een boost

Soms is een goede haarverzorging niet voldoende en vul je dit het best aan met enkele supplementen. In de online winkel van Puur Living kan je daarom terecht voor allerlei soorten supplementen van dit bekende merk. Ze hebben heel wat positieve effecten waaronder:

  • Minder vermoeidheid
  • Sterker immuunsysteem
  • Kwalitatieve ontspanning

Net als de shampoo en conditioner zijn deze RainPharma producten gemaakt van plantaardige materialen. Zo krijg je alle nodige voedingsstoffen binnen zonder de chemicaliën die je vaak in gewoon eten terug vindt.

Bestel jouw favoriete producten vandaag nog

Klinkt dit allemaal als muziek in de oren en kan je niet wachten om de shampoo of de supplementen zelf uit te proberen? Wacht dan niet langer en bestel ze vandaag nog bij Living Puur. Als je toch nog vragen hebt over de vele producten uit het aanbod, kan je hen hiervoor steeds contacteren. Ze hebben hiervoor ook een handig contactformulier.