Onze toekomst
Image default
Bedrijven

Opblaasboot of opblaaszwembad?

Opblaasbare boten en opblaasbare zwembad zorgen voor veel plezier voor u op het water en uw kinderen. Er zit veel variatie in, vooral in de opblaasbare zwembaden. De populairste variant is het bekende easy jet zwembad dat in bijna elke winkel verkrijgbaar is. Bij de opblaasbare boten is het anders, deze verschillen meer van elkaar. Elke opblaasbare boot heeft zijn eigen specificaties en onderdelen. Weet je niet zeker waar je op moet letten bij het kopen van een opblaasbare boot? Maak je dan geen zorgen in deze blog kan je alles lezen waar je op moet letten.

Materiaal van opblaasbare boten

Er zijn twee verschillende materialen voor opblaasboten. Je hebt opblaasboten van vinyl en van PVC. Beide materialen bestaan ​​uit verschillende lagen. Er zijn zitten echter wel degelijk verschillen tussen de twee. Zo is de onderlaag van vinyl elastisch. Dit maakt vinyl zachter dan PVC. Daarom zijn opblaasbare boten van vinyl minder gevoelig voor lekkage en hebben ze daardoor een lagere lekkagesnelheid.

Buitenboordmotoren en opblaasbare boten

Als je een langere boottocht wilt maken en vindt je al dat rooien maar zwaar. Dat is niet meer dan begrijpelijk. Zo kan je ook een buitenboordmotor kopen en installeren op de opblaasbare boot. Als je een motor wil installeren op je boot moet die een motorsteun hebben. Aan deze motorsteun kan je een motor aan installeren. De andere optie is dat de opblaasbare boot een aansluiting heeft waar je een motorsteun aan vast kan maken. Als je dit hebt kan je op beide manier vrij snel en eenvoudig een motor installeren op je opblaasbare boot. Dus waar kies je voor in de zomer, een easy jet zwembad voor je kids of een opblaasbare boot met een motor voor jezelf? Het is maar net waar je naar zoekt. Zo is een easy jet zwembad iets waar meerdere mensen tegelijkertijd iets aan hebben, terwijl een boot misschien maar door 2 á 3 mensen tegelijk kan worden gebruikt.

 

https://intexplezier.be/intex-above-ground-swimming-pools-zwembaden-bovengronds-piscine-hors-sol/intex-easy-set-pools-zwembaden.html

Gerelateerde artikelen

Koeling, horeca koeling, koelcel te koop of frigobouw? Installateur A-Aircool.be!

Tips voor een geslaagde dakrenovatie

Rieten dak