Onze toekomst
Image default
Vakantie

Op vakantie naar Kreta

Ben je op zoek naar een goedkope lastminute naar Griekenland? Dan ben je bij lastminutegriekenland zeker aan het juiste adres. Veel Nederlanders brengen hun vakantie in Griekenland door. Vooral Kreta is een zeer populaire en gewilde vakantiebestemming onder veel Nederlanders.

Kreta is tevens het grootste eiland van heel Griekenland, dit eiland scheidt de Egeïsche zee met de Lybische zee. Ieder jaar bezoeken duizenden toeristen dit prachtige eiland. Kreta staat bekend om haar fraaie klove, die steil uit de zee komen te stijgen. Het eiland Kreta is ook zeer rijk aan historie, dit is ook één van de redenen waarom er veel monumenten en opgravingen te zien zijn op dit eiland. In het oostelijke gedeelte van Kreta bevindt zich een mooi echt palmenbos met een fraai zandstrand, beter bekend als Vai. In de zomer is dit een ware trekpleister voor veel toeristen. Het eiland Kreta heeft een zeer aangenaam klimaat heel het jaar door, in de winter is het hier gemiddeld nog zo’n 16 graden iedere dag.  Het percentage regenval is in de zomer dan ook zeer minimaal, de temperatuur loopt hier vaak op tot ongeveer rond de 30 graden Celsius. Kortom Kreta heeft eigenlijk alles te bieden wat een toerist verwacht : zon, cultuur en een goed aangenaam klimaat.

Chersonissos is een zeer populaire vakantiebestemming voor jonge Nederlandse toeristen. Zij kunnen hier namelijk genieten van een heerlijke zonvakantie in combinatie met een heel erg gezellig en levendig uitgaansleven. Op dit moment zijn er weer tal van examenkandidaten die hier genieten van hun welverdiende vakantie na een periode van lang studeren. Zij verdienen zeker een mooie vakantie na een periode van stress. Nadat zij op vakantie zijn gegaan zullen zij hun resultaat horen, hopelijk natuurlijk met een positief resultaat. Het wordt dus nog een spannende periode bij thuiskomst maar eerst nog maar genieten van hun vrijheid.

 

Voor meer info : Op vakantie naar Kreta