Onze toekomst
Image default
Electronica en Computers

Glasvezel aanleggen

Om gebruik te kunnen maken van de allersnelste vorm van internet in Nederland moeten er glasvezel kabels aanwezig zijn in uw wijk. Het aanleggen van glasvezel in uw straat kan providers veel geld kosten als het nog niet aanwezig is. Daarom doen veel providers peilingen of er genoeg interesse is in abonnementen voordat ze glasvezel aanleggen. Benader dus een glasvezelspecialist die voor jou kan kijken of er wel kabels aanwezig zijn in uw wijk.

Zulk soort bedrijven kunnen tevens glasvezel metingen verrichten om te kijken of deze kabels ook wel daadwerkelijk werken zoals men verwacht en hoe het hoort dus. Over het algemeen wordt er in Nederland meer van dit soort peilingen gedaan en dus leggen steeds meer bedrijven/providers glasvezel aan in verschillende gebieden. Dit houdt dus in dat een steeds groter deel van Nederland aangesloten is op het glasvezelnetwerk en dus kan gaan genieten van de hoogste kwaliteit internet en digitale televisie.

Iets wat ook van de laatste jaren is het 4G netwerk voor mobiele telefonie. Met grote verwachting was het een paar jaar terug eindelijk zo ver, het 4G netwerk werd ook in Nederland volledig geïntegreerd.  Nu we een paar jaar verder zijn moeten we ons zelf eens gaan afvragen of dit nu wel zo goed werkt als mensen daadwerkelijk doen beweren. Veel mensen geven namelijk aan dat zij niet overal de beschikking hebben tot 4G netwerk, dit ligt dus waarschijnlijk aan de gemeente waarin diegene zich bevindt. Het is niet helemaal eerlijk dat grote telecom bedrijven 4G netwerk abonnementen aanbieden terwijl niet eens overal toegang tot dit netwerk verkregen kan worden, best opmerkelijk toch? Zeg nou zelf het is toch vreselijk irritant als je ergens verbinding nodig hebt om iets snel af te handelen en dit gaat niet? Dus telecom bedrijven moeten hier in de toekomst zeker iets mee gaan doen om klanten binnenboord te houden voor een langere termijn.

 

Voor meer info : Glasvezel aanleggen