Onze toekomst
Image default
Woning en Tuin

Oosterse lampen

Een unieke touch in het interieur: Oosterse lampen
Welke verlichting je in jouw woning gebruikt, kan een groot verschil maken voor de sfeer in de woning. Onopvallende lampen voegen niet zo veel toe, terwijl bijzondere en stoere lampen het interieur echt een unieke touch kunnen geven. Ben je op zoek naar stoere lampen die lekker opvallen in het interieur? Dan zijn de Oosterse lampen misschien iets voor jou. Oosterse lampen zijn opvallende en stoere lampen die gemaakt zijn van aluminium en hierdoor een stoere uitstraling hebben. Verder hebben de lampen allemaal kleine gaatjes in het aluminium in de vorm van rondjes, bloemetjes, ruitjes of andere voorwerpen. Door deze kleine gaatjes heeft de lamp niet alleen een bijzondere uitstraling, maar komt het licht ook op een leuke manier door de lamp heen. 

Inspiratie voor Oosterse lampen
Oosterse lampen kunnen op verschillende manieren een rol spelen in jouw interieur. Zo kun je de lampen ten eerste boven de eettafel ophangen, zodat jouw eethoek verrijkt wordt met een unieke lamp. Heb je een etentje, dan zorgen de gaatjes in de lamp ervoor dat er een uniek en gezellig licht door de lamp heen komt. De lamp ziet er dus niet alleen bijzonder uit als hij niet aan staat, maar ook zeker als de lamp wel aan staat. 

Een andere ruimte waar je de lamp op kan hangen, is in de woonkamer. Hang de lamp boven de bank en jouw woonkamer heeft een opvallende eyecatcher. Ga je ’s avonds op de bank een filmpje kijken, dan zorgt het unieke licht van de lamp ervoor dat de ruimte op een unieke en gezellige manier oplicht. 

Tot slot kun je de lamp ook ophangen in de badkamer. De meeste badkamers zien er wat saai en onopvallend uit, maar door een opvallende lamp op te hangen kun je dit meteen veranderen. En omdat het in de badkamer vaak erg licht is, valt de stoere aluminium lamp aan het plafond extra goed op.

Oosterse lampen in verschillende soorten en maten
Oosterse lampen zijn er in allerlei vormen, kleuren, soorten en maten. Zo kun je een ronde Oosterse lamp kopen, maar is het ook mogelijk om een lamp in de vorm van een ovaal of druppel te kopen. En wil je meerdere kleine lampen bij elkaar ophangen? Dan is dit ook zeker mogelijk, want er zijn ook Oosterse lampen van kleiner formaat verkrijgbaar die je met elkaar kunt combineren.

Voor meer info : Oosterse lampen