Onze toekomst
Image default
Woningen

Met deze vastgoedstylist aan uw zijde oogt u op het beste resultaat

Dat het er hard aan toegaat op de vastgoedmarkt, dat is wellicht in sommige regio’s een understatement. Als u zelf een woning heeft, dan wilt u uiteraard ook het liefst zo snel mogelijk een akkoord over de verkoop hebben. Daarbij moet u de marktwaarde niet uit het oog verliezen en trachten het maximale bedrag te behalen om de investering de moeite waard te maken. Hoe kunt u dit het beste aanpakken? Wel, het is belangrijk om te weten dat 75% van potentiële kopers kijken naar de bestaande inrichting van uw woning of appartement. Leegstaande panden maken dus minder indruk op het inlevingsvermogen van bezoekers en zorgen er eventueel voor dat ze minder geneigd zijn om een hoog bod uit te brengen. Met een vastgoedstylist van IntraStijl aan uw zijde gaat u dit probleem doeltreffend uit de weg.

Zet een expert in voor uw interieur

Schiet nu zeker niet in paniek als u plots vaststelt dat al uw meubels al verhuisd zijn naar uw nieuwe woning of opgeborgen zijn voor de verplaatsing. U hoeft namelijk niet beroep te doen op uw eigen meubels om de decoratie en sfeer van uw pand te verbeteren. Bij IntraStijl bieden ze namelijk een huurdienst aan voor luxe meubelen en kartonnen meubelen. Hiermee kunt u aan een vast tarief een volledige woning inclusief drie slaapkamers laten decoreren. Zo krijgt u een levendige sfeer in de woning en kunnen de potentiële kopers al beter voorstellen hoe ze de ruimtes gaan indelen of aankleden.

Maak een afspraak

Bent u helemaal overtuigd van de diensten van een vastgoedstylist van IntraStijl? Twijfel dan zeker niet om contact op te nemen met een specialist van deze onderneming en vraag naar meer informatie. Samen met deze medewerker gaat u door de verschillende ruimtes van het pand en ontdekt u de mogelijkheden om meer leven in de brouwerij te brengen. Profiteer van voortreffelijke service en een betrokken aanpak!

https://www.intrastijl.be/