Onze toekomst
Image default
Entertainment

Met deze escape room in Mechelen heb je een heel leuke uitstap met je vrienden

Ben je op zoek naar een uitstapje voor jou en je vrienden? Mag het spannend en uitdagend zijn? Kies dan zeker voor deze escape room in Mechelen. De Gouden Kooi bied je een hele leuke uitdaging in verschillende thema’s. Wil je in het junglethema, of liever in het woudthema spelen? Ze hebben niet alleen dit, maar nog veel meer beschikbaar. Deze uitstap bied je een avontuur voor een uur, waarbij je al je skills moet gebruiken om te kunnen ontsnappen.

Deze specialisten in plezier geven je een uur aan denkwerk en samenwerking

Wil je de samenwerking met je collega’s of vrienden verbeteren? Dan is een escape room van deze makers in Mechelen dé ideale keuze. Je moet je brein intensief gebruiken, dus al je kennis en fantasie aanspreken. Niet alleen dat, je moet met je medespelers samenwerken en al je kennis combineren. Op die manier leer je elkaar beter kennen en gaan de projecten op de werkvloer efficiënter verlopen. Het hoeft niet alleen met collega’s of met vrienden te zijn. Speel het met familie en test je familieband. Waarom speel je een escape room niet met je lief? Bij dit bedrijf gaat het om plezier maken met elkaar, en dat gaat zeker in hun escape rooms.

Maak gemakkelijk vandaag nog een afspraak via de site van deze experten

Als je inspiratie zoekt voor een leuke afspraak met je vrienden of familie, of zelfs met je collega’s, dan moet je gaan voor een escape room van dit bedrijf uit Mechelen. Vond je de eerste escape room superleuk? Boek dan een tweede! Of een derde, er zijn verschillende thema’s waar je uit kan kiezen. Heb je schrik en wil je er toch vroeger uit? Geen probleem, in dat geval kan je er altijd vroeger uitgelaten worden. Boek snel je afspraak en maak plezier! Je vindt hun contactgegevens op hun site.