Onze toekomst
Image default
Management

MBA general management

MBA Algemeen Beheer

 

Informatie voor de masteropleiding

De MBA General Management bereidt u actief voor op het omgaan met allerlei managementtaken door praktijkgericht te zijn. Deze opleiding is bedoeld voor mensen met een beperkte voorkennis en mensen die een diploma en werkervaring hebben in ingenieurswetenschappen, natuurwetenschappen of andere niet-verwante bedrijfsvakken. Zo leren managers met een technische achtergrond ook gedegen bedrijfskennis voor het leiden van een bedrijf.

 

MBA General Management focus

Het doel van een MBA in General Management is studenten en professionals op te leiden in het beheren van de algemene operaties van een bedrijf. Je krijgt bijvoorbeeld inzicht in de boekhouding en het boekhoudbeleid van een bedrijf, en leert de informatie grondig te analyseren. 

 

Toelatingseisen en duur

De normale studieduur van een MBA in General Management is meestal twee jaar. U moet een eerder universitair diploma hebben en een aantal jaren werkervaring. Na de succesvolle afronding van de MBA in General Management krijgt u de academische titel van Master of Business Administration (MBA).

 

Toekomstige carrière met een MBA General Management

U kunt uw MBA gebruiken om uw geloofsbrieven op te krikken en te streven naar promotie in uw huidige job of om een nieuw carrièrepad te volgen. Mogelijke werkterreinen met een MBA General Management zijn:

 

Management van kleine en middelgrote ondernemingen

Manager in internationale bedrijven

Consultant

Financiële sector

 

Executive MBA bij ESMT Berlijn

De ESMT Berlin Executive MBA is een academisch rigoureus en zeer praktijkrelevant algemeen management programma dat zich richt op u en het succes van uw organisatie. Het is ontworpen om ervaringen en vaardigheden te leveren die nodig zijn om een effectieve, integratieve leider te worden die in staat is om verandering en innovatie door te voeren in complexe internationale bedrijfsomgevingen.

U leert van internationale topdocenten, industrie-experts en hooggewaardeerde executive coaches via in-class modules ondersteund met online tools en persoonlijke consultaties.

 

 Belangrijkste feiten:

 

Een duur van 18 maanden

Studiemethode: 10 modules van een week (7 in Berlijn en 3 interrnationale modules)

Startdatum elk jaar in oktober

Focus op leiderschap, innovatie, algemeen management en een individueel leiderschapsontwikkelingstraject

 

MBA voor werkende professionals (hybride, deeltijds)

Ontdek en doe mee aan het Hybrid, Part-Time MBA-programma van WFI – Ingolstadt School of Management aan de KU, de populairste universiteit van Duitsland (toegekend 2021 & 2022). Deze unieke MBA is voor ambitieuze jonge professionals die hun volledige potentieel willen ontsluiten en managers en executives op topniveau willen worden. Versnel uw carrière en ontwikkel de kennis en vaardigheden voor wereldwijd zakelijk succes terwijl u nog steeds werkt in uw fulltime baan.

 

 

 

Door deel te nemen aan een selecte groep van werkende professionals en toekomstige zakelijke leiders in een innovatief hybride formaat, zult u transformationeel leren ervaren dat uw carrièrevooruitgang zal versnellen. Exclusieve kenmerken van dit programma zijn twee in-person business immersies – een in de Silicon Valley (VS) en een in Duitsland – gebouwd rond essentiële thema’s en uitdagingen voor het bedrijfsleven van vandaag.

 

 

 

Het vier-semester MBA for Working Professionals heeft een innovatief hybride format. Deelnemers zullen in staat zijn om te profiteren van 4 weekends van on-campus klassikale instructie en 4 weekends van online lezingen elk semester, waardoor een maximale flexibiliteit in hun tijdschema’s en waardoor een uitstekende werk-privé-studie balans. Deze Engels-sprekende MBA-programma bouwt een solide basis van wetenschappelijke en toegepaste kennis, biedt internationale oriëntatie en blootstelling, biedt ongeëvenaarde netwerken en real-world blootstelling, samen met een nadruk op ethiek en duurzaamheid in het bedrijfsleven.

 

 

 

Leer van internationaal gerenommeerde professoren, managers en bedrijfsleiders van innovatieve bedrijven, en maak deel uit van een programma waar Theorie en Praktijk elkaar ontmoeten.

 

 

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/