Onze toekomst
Image default
Vakantie

Maak kennis met Hotel Van der Valk Apeldoorn

Hotel Van der Valk Apeldoorn– de Cantharel – is een heerlijke plek voor een week, midweek of weekendje weg op de Veluwe. Zeker als u van paarden en paardrijden houdt! Van der Valk Hotel Apeldoorn ligt aan de Van Golsteinlaan in Apeldoorn. Het hotel heeft 157 luxe kamers die met aandacht ingericht zijn. Ze zijn van alle gemakken voorzien; u zult niets tekort komen. Er zijn familiekamers, suites met een sauna en tuinsuites. Tijdens een verblijf in dit hotel komt u vanzelf helemaal bij.

Veelzijdig hotel Veluwe

Het hotel biedt met 12 grote paardenboxen ook luxe ruimte voor uw eigen paard. Ook de hond is van harte welkom. We beschikken over enkele kamers die geschikt zijn voor uw trouwe viervoeter. Tevens heeft het hotel een luxe hondenkennel. En bezoekt u het hotel voor zakelijke doeleinden? Van de 20 vergaderruimtes -u kunt er terecht met 2 tot 330 personen- wordt veel gebruikgemaakt. Ook organisatoren van congressen en feesten weten het hotel te vinden. In de omgeving is het heerlijk wandelen, fietsen en paardrijden. De Veluwe bestaat uit met name naaldbos en loofbos. De heidevelden zijn prachtig, evenals de beken en vennen.

Lunchen in groene omgeving Apeldoorn

Een zondagse lunch in Apeldoorn. En daarna genieten van de prachtige natuur van de Veluwe. Bent u er voor in? U bent welkom vanaf 12.00 uur. Natuurlijk kunt u ook doordeweeks langskomen en onbeperkt genieten van het overheerlijke lunchbuffet. Koffie, thee, melk en gezonde sapjes zijn inbegrepen. Een kleine indruk van het menu: -voorgerechten: soep van de dag, vers brood met roomboter en/of kruidenboter, seizoen groenten met kruiden uit eigen tuin, diverse salades, Noordzeemakreel, zalm, carpaccio en Franse brie; -hoofdgerechten: varkensrollade met pindasaus, gemarineerde kip, verse kibbeling en verse frieten. -nagerechten: vanille-ijs met kersen, vers fruit met slagroom, yoghurt en kwark. Voor kinderen is er een speciaal buffet en zij krijgen korting. Voor de kleintjes tot en met drie jaar hoeft u helemaal niets te betalen. U kunt een reservering plaatsen via info @ vandervalkapeldoorn. nl. Belt u liever, gebruik dan dit nummer: 055-541455.

Voor meer info : Maak kennis met Hotel Van der Valk Apeldoorn