Onze toekomst
Image default
Dienstverlening

Laat asbest grondig verwijderen door deze specialist uit België

Asbest verwijderen is niet eenvoudig, zeker niet in België omdat hier verschillende wetten gelden die de veiligheid garanderen. Dit is ook maar goed ook, want asbest is een erg gevaarlijke stof die blijvende schade kan veroorzaken bij mensen. Wanneer asbesthoudende platen verweren, komen er losse asbestvezels vrij. Deze vezels nestelen zich in mensen, waardoor u uw hele leven klachten kan hebben. Het is dus zeer verstandig dat één van de wetten in België stelt dat enkel erkende bedrijven asbest mogen verwijderen. De Kempen Asbestsanering uit Arendonk is een erkend bedrijf dat beschikt over de nodige materialen en kennis. Zij komen graag bij uw pand in België langs om asbest op een effectieve en efficiënte manier te verwijderen.

Schakel deze specialisten in voor een volledige renovatie van uw dak

Heeft u asbest golfplaten op het dak van uw pand in België liggen en wilt u deze laten verwijderen en vervangen? Schakel dan ook zeker de experts van De Kempen Asbestverwijdering uit Arendonk in. Deze specialisten verwijderen de asbesthoudende golfplaten, voeren deze op deskundige en veilige wijze af en plaatsen nieuwe, asbestvrije golfplaten op uw dak. U geniet hierdoor voor een voordelig tarief van de volledige dienstverlening van deze specialist, u heeft namelijk geen enkele zorgen meer over uw dak. De kosten van het verwijderen van asbest en het plaatsen van nieuwe golfplaten bij u in België bedraagt tussen de €25,- en €30,- per m2, afhankelijk van uw eigen voorbereidingen. De kans is aanwezig dat u ook nog recht heeft op subsidies, dit is echter afhankelijk van de gemeente waar u in woont.

Vraag meer informatie

Wilt u meer weten over de dienstverlening van deze specialist of over de mogelijkheden met betrekking tot subsidie? De experts van De Kempen Asbestverwijdering uit Arendonk vertellen u graag meer wanneer u geheel vrijblijvend contact met hen opneemt. Neem dus zeker contact met hen op.