Onze toekomst
Image default
Zakelijke dienstverlening

Is het tijd voor een nieuwe auto, betaal een gedeelte met uw huidige auto

Wilt u een nieuwe auto aanschaffen maar twijfelt u over het bedrag dat u hiervoor moet betalen? Bij Wijkopenauto’s is het erg makkelijk om deze knoop door te hakken. Hier levert u uw oude auto in, waardoor er in de meest gevallen wel een paar honderd tot duizend euro van de prijs afgaat. Op deze manier slaat u twee vliegen in één klap. U verkoopt uw eigen auto voor een eerlijke prijs en u kunt direct uw nieuwe auto mee naar huis nemen voor een lager bedrag.

De beoordelingen van Wijkopenauto’s bekijken

Hoe hebben anderen de samenwerking met Wijkopenauto’s ervaren? Lees de ervaringen en reviews van Wijkopenauto’s hier en ontdek de mening van anderen. Zo kunt u gemakkelijk bepalen of u kiest voor een auto van deze website.

 Een snelle regeling voor uw oude auto

Het kan soms lastig zijn om uw oude auto te verkopen. Waar moet u de auto online te koop zetten en wat moet je er precies voor vragen? Bij Wijkopenauto’s hoeft u zich daar niet druk over te maken. Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor de nieuwe auto krijgt u de mogelijkheid om een oude auto in te leveren in ruil voor geld. Op basis van uw kenteken bepaalt Wijkopenauto’s hoeveel u voor uw auto krijgt. Er wordt in ieder geval een marktwaardige prijs gegarandeerd. Dit scheelt een hoop onderhandelen met eventuele kopers van uw auto. Bij Wijkopenauto’s wordt alles snel geregeld.