Onze toekomst
Image default
Bedrijven

Irrigatiewaterpomp Tips voor aankoop en gebruik

Als oplossing voor overstroming, uitputting en vullen van dammen, wateroverdracht tussen tanks in irrigatiesystemen en zelfs voor het uitdrogen van grote overstromingen wordt de irrigatiewaterpomp, ook wel bekend als fonteinpomp, op grote schaal gebruikt vanwege zijn voordelen.

 

De irrigatiewaterpomp is geschikt voor professioneel agrarisch gebruik, omdat er rekening wordt gehouden met verschillende technische behoeften voor de aanschaf en het juiste gebruik van de motorpompen, hoewel de pomp eenvoudig te bedienen en te transporteren is.

 

Het vinden van waterpompen voor irrigatie bij fabrikanten biedt verschillende voordelen bij aankoop. Bij de fabrikant van een irrigatiewaterpomp kan de gebruiker een pomp vinden die werkt volgens het debiet en de druk die nodig is voor hun irrigatiesystemen en er dus correct gebruik van maken bij het pompen van water.

 

KENMERKEN VAN DE IRRIGATIEWATERPOMP

De meest geschikte kleine irrigatiewaterpomp is de monostagepomp. In de eentrapslijn vindt u centrifugaalwaterpompen voor irrigatiesystemen met schroefdraad- of flensmondstukken. In de meertrapslijn zijn de pompen ook voorzien van schroefdraad- en flensmondstukken. En we kunnen ook zelfaanzuigende pompen vinden, met onder andere een interne injector, die bestand zijn tegen verstoppingen.

 

VOORDELEN VAN DE WATERPOMP VOOR IRRIGATIE

De voordelen van een irrigatiepomp onderscheiden zich door de veelzijdigheid van de materialen die bij de productie ervan worden gebruikt, omdat het kan worden vervaardigd uit brons, WCB, gietijzer of nodulair. Alle centrifugaalpompen voor de irrigatie kunnen worden gekoppeld aan elektromotoren van het standaardtype, wat zorgt voor hoge prestaties en een laag energieverbruik.

 

Een goede irrigatiepomp kan worden gevonden met verschillende typen motoren die verschillende soorten functies bieden. Daarom is het noodzakelijk om het gebied dat moet worden geïrrigeerd te bestuderen om de ideale pomp te kiezen om de irrigatie van de site uit te voeren.

 

DAB POMPEN – WATERPOMPEN ALS SYNONIEM VOOR KWALITEIT

De Dab Pompen worden geproduceerd door de Grundfos Group, een bedrijf met enkele jaren ervaring in het veld dat, naast de productie en marketing van motorpompen zoals de waterpomp voor irrigatie, ook technische reserveonderdelen voor hen levert.

 

De pomplijn van het bedrijf omvat het gebruik van producten voor de engineering van brandblusinstallaties en bouwsystemen, irrigatiesystemen voor de landbouw, de chemische industrie, de voedingsmiddelenindustrie, de afvalwaterzuivering, de petrochemie en vele andere.

Voor meer info : Irrigatiewaterpomp Tips voor aankoop en gebruik