Onze toekomst
Image default
Energie

Hoeveel kWh levert een kleine windmolen?

Steeds meer boeren kiezen ervoor om hun boerderijen zelfvoorzienend te maken qua energie en stroom. En dit is ook wel te begrijpen want we zullen echt met elkaar ervoor moeten zorgen dat we vriendelijker gaan zijn voor onze planeet. De aarde heeft het zwaar te verduren en het is belangrijk dat we onze ecologische voetafdruk gaan verminderen. EAZ heeft daar fantastisch aan bijgedragen door een windmolen te ontwikkelen die betrouwbaar is, van hoge kwaliteit en ook kan leveren wat er nodig is. Maar hoe gaat dat nou precies in zijn werk en hoeveel kWh levert een windmolen?

 

Betrouwbaar en hoge kwaliteit

Allereerst is het belangrijk om te weten dat de kwaliteit van de windmolens van EAZ echt van hoog niveau zijn. Het is een flinke investering, ja dat klopt, maar je krijgt er ook wel heel erg veel voor terug. De kwaliteit van de windmolens is namelijk top en de service en onderhoud van EAZ ook.

Als je een aanvraag indient bij EAZ is het ook zo dat je compleet ontzorgd wordt want vanuit EAZ want van aanvraag tot levering en onderhoud, EAZ regelt alles.

 

Zonnepanelen en windenergie

Je kunt natuurlijk kiezen voor zonnepanelen, EAZ levert deze ook. Maar de EAZ-windmolen heeft toch een aantal bijzondere voordelen. Een daarvan is dat de windmolen van EAZ het gehele jaar stroom leveren kan, want er staat altijd wint. Het probleem met zonnepanelen is dat je dus in de zomer heel veel stroom hebt door de hoeveelheid zonuren en in de winter snel een tekort.

Maar je kunt bij EAZ dit combineren door zowel zonnepanelen als windenergie te gebruiken. Wind staat er namelijk het hele jaar, dus met de combinatie van deze twee ben je er zeker van dat je voldoende energie hebt.

Een kleine windmolen van EAZ levert jaarlijks tussen de 30.000 en 60.000 kWh aan stroom.

 

Een flinke investering maar het is het waard

Zoals je dus hebt kunnen lezen is een windmolen van EAZ een flinke investering maar het is zeer zeker wel de moeite waard. De windmolen van EAZ is van hoge kwaliteit en levert gegarandeerd de hoeveelheid stroom die je nodig hebt voor de boerderij. Voordat de windmolen geplaatst wordt zullen de experts ook een analyse van jouw boerderij maken.

En met een windmolen van de EAZ draag je dus ook nog eens bij aan het milieu. En dat is wel belangrijk, we zullen allemaal wat meer bewust moeten zijn van alles.

https://www.eazwind.nl/