Onze toekomst
Image default
Aanbiedingen

Eindhoven vliegveld gemakkelijk gemaakt voor Nederlanders

Elk jaar reizen er meer dan 5 miljoen passagiers via Eindhoven Airport in het zuiden van Nederland. Parkeren op het vliegveld Eindhoven is ter plekke beschikbaar voor 3 parkeerplaatsen en in korttermijn parkeergarages in de buurt van de terminal. Als je vanuit Eindhoven vliegt naar andere steden in  Nederland, zal deze parkeergids handig zijn.

Een voordelige aanbieder voor parkeren bij Eindhoven airport is Eazyypark.nl  Zij bieden diverse parkeeropties aan met goedkope tarieven en hoogwaardige service. Zeker een aanraden voor als u graag veilig parkeert bij het vliegveld van Eindhoven.

Parkeren is relatief gemakkelijk op deze middelmatig grote vliegveld vergeleken met andere grotere vliegvelden in Eindhoven. Hier zijn de parkeer opties: 

Ter plekke biedt het vliegveld 4 categorieën voor parkeren: Korttermijn, Aanbevolen Langtermijn, Langtermijn A en Langtermijn B. Laten we de details van deze mogelijkheden bekijken. Bedekt Korttermijn parkeren (kijk naar de rode borden) bij BUF, net zoals bij andere vliegvelden, is de meest voor de hand liggende optie. Het bevindt zich recht naast de terminal. Voor $4 per uur, is deze optie perfect voor diegene die kort iemand wegbrengen of ophalen. Voor een maximum van $24 per dag, is dit duidelijk niet de beste optie als je een weekend lang weggaat.

Preferred Langtermijn parkeren (groene borden) is nog een handige optie bij BUF. Het bevindt zich naast de parkeergarage in de buurt van de terminal, en het dagtarief is meer budgetvriendelijk ($13). Als je een 3-5 dagen durende trip gepland hebt is deze Buffalo parkeeroptie mogelijk de beste voor jou. Langtermijn A (oranje borden, met dagtarief van $11) bevindt zich ten oosten van de eerste twee faciliteiten, terwijl Langtermijn B (blauwe borden, met dagtarief van $10) zich iets verder weg bevindt voorbij de snelweg aan de Holtz Drive. Beide economische parkeerplaatsen hebben een vaak lopende shuttle die je naar de terminal kan brengen in slechts een paar minuten. Wekelijke kortingen zijn beschikbaar voor beide locaties: Langtermijn A heeft een wekelijks maximum van $55, terwijl B een wekelijks maximum van $50 heeft.

Als je naar parkeeralternatieven zoekt buiten het vliegveld bieden verschillende privé faciliteiten deze service aan passagiers. Een goed voorbeeld hiervan is FastTrack parkeerplaats aan Genesee Street die parkeertarieven rekent vergelijkbaar aan het vliegveld zijn Langtermijn B. Nog een goed parkeeralternatief is het vliegveld Valet parkeren ook gelegen aan Genesee Street. Het tarief hier is lager dan dat van het vliegveld zijn economische parkeerplaatsen, en kan ideaal zijn voor diegene met een strak budget.

Wil je een zorgeloos van je vakantie genieten en goed voorbereid uit eigen land vliegen? Maak gebruik van http://www.eazzypark.nl de goedkoopste in parkeren bij Eindhoven airport.

 

 

 

Voor meer info : Eindhoven vliegveld gemakkelijk gemaakt voor Nederlanders