Onze toekomst
Image default
Woningen

Een vastgoedstylist geeft u het beste interieuradvies

Krijgt u minder potentiële bezoekers over de vloer van uw pand dan u had gehoopt? De leuze ‘de eerste indruk telt’ mag u letterlijk nemen. Potentiële kopers hebben in slechts enkele minuten al beslist of een pand hen aanspreekt of helemaal niet. Een vastgoedstylist kan u helpen! Zij gaan aan de slag met het optimaliseren van uw interieur met kartonnen meubelen en decoratie. Wil u graag meer weten over de werkwijze van een vastgoedstylist? Hieronder leert u ze beter kennen.

Zo gaat een professionele vastgoedstylist te werk

Een pand zo aantrekkelijk mogelijk maken voor potentiële kopers, dat is exact de specialiteit van de vastgoedstylisten van IntraStijl. Na het eerste bezoek wordt er beslist welke elementen worden behouden. Het zou jammer zijn om de pluspunten van uw woning of appartement te verbergen, toch? De zaken die beter kunnen, laat die met een gerust hart over aan de vastgoedstylist. De medewerkers van IntraStijl stellen een plan op met advies op maat. Zo kan u meteen zelf aan de slag met de interieurtips. Natuurlijk kan u ook de samenwerking met de vastgoedstylist verderzetten. Samen met de expert kiest u de meubelen uit die perfect passen bij uw interieur om bezoekers aan te trekken. Of u nu kiest voor kartonnen exemplaren of echte luxemeubelen, het resultaat mag er zijn. Die prachtige foto’s op social media zijn slechts het begin! Bezoekers van uw woning of appartement krijgen meteen een goed beeld van de ruimtelijke mogelijkheden van uw pand. Is uw woning verkocht? Dan worden alle verzekerde meubelen opnieuw opgehaald door de vastgoedstylist van IntraStijl.  

Bespreek meteen de mogelijkheden van uw interieur

Hoe aantrekkelijker uw woning of appartement er visueel uitziet, hoe groter de kans op meer bezoekers. Hoe meer geïnteresseerden, hoe groter de kans op een bod natuurlijk! Zou u graag in contact komen met een vastgoedstylist van IntraStijl? U kan de vriendelijke medewerkers simpelweg contacteren via e-mail of via telefoon. Zij staan klaar met het juiste advies.

https://www.intrastijl.be/