Onze toekomst
Image default
Tweewielers

Alles over fietsaccessoires

Nederland is het fietsland bij uitstek. Iedere Nederlander heeft gemiddeld 2 fietsen. En die fietsen van de Nederlanders zijn meer dan leuk. Mensen uit Holland vinden het namelijk heel leuk om hun fiets te decoreren met fietsaccessoires. Winkels en groothandels spelen hier op in. En zo worden de meest hilarische en grappige accessoires voor op de fiets geboren. Sommige fietsaccessoires zijn nuttig, maar er zijn er ook bij….

De fietsvaas

De fietsvaas is één van de meest nutteloze, maar tegelijkertijd ook een van de meest hilarische accessoires voor de fiets. De fietsvaas is bedoel om aan het fietsstuur vast te maken. Je kunt dit vaasje met water vullen en er een bloem of tak in zetten. Natuurlijk kun je er ook een kunstbloem in doen. Over kunstbloemen gesproken, ook een fietsaccessoire met niet zoveel inhoud maar wel ontzettend leuk, dat zijn de fietsslingers! Van die bloemenguirlandes met roosjes en groene takjes. De bloemenslingers worden echt al decoratie gebruikt en worden aan de fietsmand en het fietsstuur gehangen. De bloemenslingers zijn verkrijgbaar in vele kleuren en merken. Maar die van Basil die zijn de mooiste. Dan krijg je ook echt mooie volle bloemen geleverd.

Een nuttige accessoire zoals de fietsbel is tegenwoordig niet meer zo’n zwart rond saai ding aan je stuur. Een fietsbel koop je tegenwoordig in de vorm van een voetbal, een basketbal of vogel. En het geluid is niet meer trrrring want dat is zo jaren 90. Tegenwoordig hoor je een mooi dingdong geluid als iemand aan zijn fietsbel tringelt. Een andere nuttige fietsaccessoire is de fietstas. Men kan niet zonder want juist daarin worden alle spullen vervoerd. Heb je aan alleen de fietstassen niet genoeg? Dan kun je je opbergruimte nog aanvullen met een fietsmand of fietskrat. En ook die zijn verkrijgbaar in verschillende maten waarbij de bakkersmand, een fietsmand met deksel één van de grootste is. Om je fietskrat te pimpen kun je ook nog speciale hoezen kopen die je er om heen kunt doen. Die hoezen hebben dan weer leuke printjes en kun je eventueel combineren met een zadelhoesje en fietstas in dezelfde print. Ja want je kunt wel van alles wat kopen, maar het is juist de kunst om met je fietsaccessoires wel een soort eenheid te creeren. Nou met zoveel keus in de Nederlandse webwinkels zal dat vast wel lukken!