Onze toekomst
Image default
Architectuur

Dankzij klantenbegeleiding van deze expert vervolledig je jouw bouwprojecten sneller

Bent u als aannemer ook op zoek naar een manier om meer tijd uit een dag te krijgen? Denk er dan eens aan om de klantenbegeleiding tijdens uw bouwprojecten uit handen te geven aan een externe partij. Liesenborghs uit Hasselt is zo’n neutrale partij die u op werven overal in België kan helpen. Doordat u geen tijd hoeft vrij te houden voor klantengesprekken, kan u meer tijd spenderen in de rest van uw of uw familie. Klinkt dit aanlokkelijk? Lees dan snel verder wat dit topbedrijf voor u kan betekenen.

Geniet van meer tijd dankzij hun expertise

Bij Liesenborghs vindt u de juiste experts voor de klantenbegeleiding bij uw bouwprojecten. Als centraal aanspreekpunt regelen zij de communicatie tussel alle betrokken partijen. Dit wil zeggen dat u als aannemer de gesprekken met klanten en zelfs onderaannemers met een gerust hart aan hen kan overlaten. Zo verzorgen zij graag de coördinatie van nieuwbouwprojecten in Antwerpen, Gent, en Brugge. Maar ook bij andere bouwprojecten in kleine en grote steden staan zij klaar om uw werklast te verlichten door de klantenbegeleiding over te nemen. Als interieurarchitectenbureau zorgen zij voor een volledige ontzorging van lastenboek tot oplevering. Zo zorgen zij voor de nodige vergunningen, regelen zij de nodige gesprekken met de eindklant en zorgen zij ervoor dat het eindproduct volledig aan de wensen van u en de eindklant voldoet. Op die manier zijn zowel u als uw klanten tevreden na afloop van het project. Dankzij hun decennialange ervaring hoeft u zich absoluut geen zorgen te maken over hun aanpak, zij zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.

Vermijd stress door dit bedrijf in te schakelen

Wanneer u beslist om dit bedrijf uit Hasselt in te schakelen voor de klantenbegeleiding van uw bouwprojecten, zal u zich al snel afvragen waarom u dit nooit eerder heeft gedaan. De samenwerking zal van een leien dakje lopen en de eindklant is gegarandeerd tevreden over de communicatie. Bekijk op hun website meer over hun diensten en contacteer hen snel om een verkennend gesprek in te plannen. Het is absoluut de moeite waard!

https://www.liesenborghs.com/