Onze toekomst
Image default
Bedrijven

5 redenen om een huisje in Frankrijk te kopen

Overweegt u een huisje in Frankrijk te kopen? Zo ja; Dan bent u niet alleen. Volgens recente gegevens is Frankrijk de nummer één keuze voor Belgische kopers die op zoek zijn naar een tweede huis in het buitenland. Maar wat maakt Frankrijk zo aantrekkelijk? Hieronder bespreken wij daarom 5 redenen van www.secondhome-expo.be om een vakantiehuis in Frankrijk te kopen.

 

Het weer 

Eén van de belangrijkste redenen waarom mensen een tweede huis in het buitenland kopen is het weer. En Frankrijk maakt dat zeker waar! Of u nu op zoek bent naar de zonnige kusten van de Middellandse Zee of de besneeuwde toppen van de Alpen; Frankrijk heeft het allemaal! In sommige delen van het land zijn er zelfs meer dan 300 dagen zon per jaar. Dus als u op zoek bent naar een andere omgeving, is Frankrijk een prima optie.

 

Het eten 

Frankrijk staat bekend om zijn eten. Van lekker eten tot smakelijke streetfood; er is voor elke smaak en elk budget wel iets te vinden! En met meer dan 300 restaurants met Michelinster is er keuze genoeg wanneer u iets speciaals wilt eten.

 

De cultuur 

Frankrijk is een land met een rijk cultureel erfgoed. Van kunst en architectuur tot mode en film; er valt genoeg te ontdekken! En met meer dan 100 kunstgaleries en musea komt u nooit iets tekort. Met Parijs op korte reisafstand kunt u zich hiernaast gemakkelijk onderdompelen in de Franse cultuur wanneer u maar wilt.

 

De huizenmarkt 

 

Frankrijk is altijd al een populaire bestemming geweest voor buitenlandse kopers van onroerend goed en het is gemakkelijk te zien waarom. Met zijn prachtige landschap en pittoreske steden en dorpen heeft Frankrijk veel te bieden aan kopers die op zoek zijn naar hun droomhuis. Nu de hypotheekrente historisch laag is, is dit het perfecte moment om een huis in Frankrijk te kopen.

 

De levensstijl 

Last but not least: Een huisje kopen in Frankrijk kunt u helpen te genieten van een betere levensstijl. Van een langzamer levenstempo tot aan lagere kosten; Er zijn vele voordelen voor wie in Frankrijk wil wonen. Dus; Als u op zoek bent naar een ontsnapping aan de ratrace, kan het kopen van een huisje in Frankrijk de perfecte oplossing zijn!