Onze toekomst
Image default
Energie

Zonnepanelen in Antwerpen gevonden door vergelijken van offertes

Mevrouw Verhaeghe vond recentelijk via vindZonnepanelen.be zonnepanelen in Antwerpen door middel van het vergelijken van verschillende zonnepaneel offertes. Na het ontvangen kon ze de offertes van de zonnepaneel leveranciers gemakkelijk naast elkaar leggen en op verschillende onderdelen met elkaar vergelijken. Zo kon ze eenvoudig kiezen voor de zonnepanelen met de voor haar beste prijs kwaliteit verhouding. Zo liet ze ons een reactie om ons te bedanken het volgende weten: 

Wat een fijne vergelijkingsdienst bieden jullie aan! Via vindZonnepanelen.be heb ik kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen kunnen vinden tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Dezelfde dag, na versturing van het offerte aanvraag formulier, kreeg ik nog verschillende zonnepaneel offertes toegestuurd van diverse aanbieders. Het vergelijken van meerdere zonnepanelen is naar mijn mening erg belangrijk omdat het toch een duurzame investering is voor een langere periode. Ik kon de verschillende offertes gemakkelijk op de offerte onderdelen met elkaar vergelijken en zo uiteindelijk kiezen voor de zonnepanelen die het beste aansluiten op mijn prijs- en kwaliteitswensen.

De zonnepanelen leverancier heeft diezelfde week nog twee installateurs gestuurd die de zonnepanelen op ons dak hebben geïnstalleerd. En nu kunnen we op een duurzame manier gebruik maken van energie!

Bedankt,

A. Verhaeghe, Antwerpen. 

Wij willen mevrouw Verhaeghe bedanken voor haar vriendelijke bedankje. Goed om te horen dat we haar van dienst konden zijn bij het vinden van de juiste zonnepanelen installeur voor haar. We hopen haar ook in de toekomst te kunnen helpen bij het vinden van een vakman in wellicht een ander vakgebied.

 

Wilt u ook graag zonnepanelen offertes ontvangen?

Als u geheel vrijblijvend het zonnepanelen offerte formulier invult op de website, dan kunt u meerdere offertes ontvangen en deze vervolgens eenvoudig vergelijken.

 

Voor meer info : Zonnepanelen in Antwerpen gevonden door vergelijken van offertes