Onze toekomst
Image default
Gezondheid

Wanneer heb je de producten van Tenalady nodig?

Tena is een bekend merk en natuurlijk dé specialist op het gebied van incontinentiemateriaal. Ze zijn dan ook niet voor niets marktleider in dit segment. Ze maken al jaren producten die ervoor zorgen dat vrouwen zich comfortabeler en zelfverzekerder voelen. Urineverlies is namelijk een serieus probleem en feitelijk is er weinig tot niets te doen aan deze medische klacht. Maar je kunt er wel mee leren leven. Zeker als je kiest voor de producten van Tenalady. Die tegenwoordig door het leven gaan als Tena discreet. Met de producten van het merk zorg je ervoor dat je droog blijft, dat doorlekken niet mogelijk is en dat nare geurtjes verdwijnen. Daardoor voel je jezelf een stuk schoner en ook zelfverzekerder. In onze blog vertellen we wanneer je de producten van Tenalady nodig hebt.

Tenalady wordt of is feitelijk Tena discreet

Tenalady heeft een nieuwe naam gekregen. De naam Tena Lady is nog niet uit de schappen verdwenen, maar ze maken stapsgewijs plaats voor de producten met de naam Tena discreet. De keuze van de fabrikant is logisch, want ze vinden de benaming niet meer in de huidige markt passen. Daarnaast willen ze veel meer de nadruk leggen op hoe discreet hun incontinentiemateriaal daadwerkelijk is. Je voelt het namelijk niet als je het gebruikt, maar het zorgt wel voor optimaal draagcomfort. Nog belangrijker, je voelt geen vochtige plekken meer en nare geurtjes worden bestreden. De nieuwe verpakking liggen al in de schappen of ze komen binnen een afzienbare tijd als je nog altijd de keuze hebt om voor de producten van Tena Lady te kiezen. 

Het assortiment van Tenalady

Als marktleider moet Tena blijven innoveren en ze maken tegenwoordig niet alleen meer incontinentiemateriaal voor vrouwen. Ze bieden ook oplossingen voor mannen aan. Het assortiment bestaat dan ook uit uiteenlopende producten, zoals verbandjes, slips, inlegkruisjes en zelfs complete broekjes. Ieder materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen, voordelen en absorptieniveaus. Laten we eens een kijkje nemen hoe het assortiment van Tenalady eruit ziet;

 

  • TENA Lady inlegkruisjesabsorptieniveau is maximaal 240 ml

  • TENA Lady verbandenabsorptieniveau is maximaal 1060 ml

  • TENA Lady pantsabsorptieniveau is maximaal 880 ml

  • TENA Comfortabsorptieniveau is maximaal 3500 ml

Welk product is voor mij geschikt?

Als vrouw kies je natuurlijk voor de producten van Tenalady of dus Tena discreet zoals het merk tegenwoordig heet. Binnen deze categorie heb je keuze uit verschillende producten die allemaal hun unieke eigenschappen hebben. Denk bijvoorbeeld aan de wijze waarop het materiaal wordt gebruikt, maar er zit ook verschil in de absorptie niveaus. Het is een feit dat de keuze die je maakt afhankelijk is van hoeveel urine je daadwerkelijk verliest. Bepaalde oplossingen bieden alleen bescherming aan bij licht tot matig verlies terwijl andere producten geschikt zijn wanneer je veel urine verliest of zelfs incontinent bent. Wil je weten hoeveel urine je daadwerkelijk verliest? Dan is het slim om dit samen met een huisarts of uroloog uit te zoeken.

Producten van Tenalady vergelijken

Je staat voor het schap en je ziet enorm veel producten waaruit je kunt kiezen. Door de naamswijziging van Tenalady naar Tena discreet kan het nog verwarrender worden, maar je doet er altijd goed aan om jezelf goed in te lezen en om de producten te vergelijken. Vaak staat in de omschrijving al duidelijk omschreven of het product geschikt is bij licht tot matig urineverlies of dat het product ook geschikt is als je bijvoorbeeld incontinent bent. Als je twijfels hebt kun je het beste om hulp vragen. Vraag bijvoorbeeld hulp aan een huisarts, maar ook een drogisterij of de supportdesk van HulpmiddelOnline kan je gericht advies geven.